reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To świetnie że mąż tak Tobie pomaga, ja niestety wiem że będę musiała wstać bo mój mąż ma taką pracę że 2 tygodnie nie ma go w domu potem jest tydzień w domu ale nie mam sumienia go budzić...
Mój bierze dwa tyg urlopu jeden tydzień teraz ja od pn idę do pracy i drugi jak jestem w domu będzie dzieci szykować do szkoły i syna zaprowadzac do przedszkola więc będę mieć szansę dojść do siebie ale później szara rzeczywistość czyli nie ma go od pn do pt

@AgulaK82 powodzenia na wizycie i daj znać po.

@GoJ moja też ma problemy z brzuszkiem. To chyba gazy. Ale oliwką smarowania nienawidzi, więc to nie przejdzie [emoji23]

@Olka.fasolka trzymam kciuki za Was! [emoji1]

@Adell1994 śpiworek wygląda super. Taki solidny. Aż przemyślę sprawę, czy go nie kupić. Chciałam taki szyty na miarę, ocieplany z minky i bawełną, ale ten chyba lepiej mi się podoba [emoji7]
Minky odradzam naprawdę ten spiwor fajnie wygląda weź jeszcze zobacz na maxi cosi maja bardzo fajne ja szukam takiego porządnego i nie sztucznego aby dziecku było ciepło ale żeby się nie pocilo

Muszę wstawać dziś syn w domu bo już mi się ten ostatnio dzień nie chciała odpowiadać kiedy urodze Hehe wyszykowalam córki zjedliśmy śniadanie i poszłam spać tetaz wstaje kapanie i szybki obiad trzeba bo po 13 jadę z córką do dermatologa i jutro wesele!!!! Czujecie?!!! W ndz obiad z okazji chrzcin i w pn idę wkoncu do szpitala odliczam odliczam odliczam

Cześć dziewczyny.
Witam w dwupaku- 5 dni po terminie;)
Wczoraj po zebraniu już pozwoliłam córeczce wychodzic;)
Mąż mi wymasował sutki i nie tylko;) w związku z czy jak zaczęły się skurcze o 12 to do 4 nie mogłam usnąć. Ale usnęłam.
Młody w szkole, mąż w domu- zaczął urlop i już odebrał 1 tel z pracy:(
Rano masaż nr 2:) przychodzą pojedyncze bolące skurcze.. ale nie za często.
Za chwilę dzwonię na patologie i pytam czy mają dla mnie miejsce? Na 11.40 mam ktg w szpitalu. Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskaxywalyby że jestem coraz bliżej córeczki.. Ale zobaczymy. Najchętniej urodziłabym do 14, tak aby jeszcze na 16.30 mąż mógł odebrać synka że szkoły.. Ale to już chyba za dużo bym chciała zaplanować;)

Marta jak u Ciebie? Miałyśmy wspólny termin to może jakoś się "po" umówimy, żeby żadnej smutno nie było? Jakby co puszczam cię przodem, bo wiem jaka już zmęczona jestes:)
Ja tez wczoraj dzień drugi przytulanki i masaż sutków w trakcie i cisza totalna :D nie urodzę nigdy :((( :D

Ja mam jeszcze 16 dni do PTP a już mam dość i nie wyobrażam sobie przenosić bo już byłoby w październiku a ja nie chcę...
Wam serdecznie współczuję bo człowiek czeka do tego terminu i cisza... Trzymam kciuki za Was by w końcu ruszyło coś...
Ja 15 dni i też mi ten październik nie pasuje :( co robić ?

Ja tez mam z tej marki tylko granatowy :):)
A masz ten duży, czy któryś z tych krótszych? Bo ten 100cm to do gondoli mi za duży i chyba wezmę któryś krótszy.
Minky odradzam naprawdę ten spiwor fajnie wygląda weź jeszcze zobacz na maxi cosi maja bardzo fajne ja szukam takiego porządnego i nie sztucznego aby dziecku było ciepło ale żeby się nie pocilo
No właśnie mam jeden kocyk z tego minky i nie jestem zadowolona, bo jak się Mała przytula to niego to na buzi jej sie te kulki odbijają [emoji36]

reklama
Hej dziewczyny. Ja muszę wyczekiwać regularnych skurczy. Mam bolesne , ale nie regularne.
Jeśli się nie ruszy to w poniedziałek wywołanie. Jest dużo pacjentek a ja będę wg om 41+2 . Mam nadzieję ,że samo się zacznie :)

Naprawdę aż do poniedziałku jeszcze musisz czekać ? Bidulka :(
Może coś skoczy na weekend, tu we wrześniowych dzieciach dość często zwroty akcji na weekend :)

Do góry