reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też bym siebie dokarmiała ;D ale wezmę sobie letrox teraz, żeby móc się od razu dokarmić przy następnej pobudce ;)

Śpi :DZobacz załącznik 897759
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]

Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
@Olka.fasolka trzymam kciuki i powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Trzymam kciuki ;D

60 urodziny mojego taty :)

Znieczulenie też. Pamiętam koleżankę tak znieczulili że CC miała w końcu ;) no bo nie parła bo nie czuła nic ;)
Niestety wszystkie ingerencje farmakologiczne mogą utrudnić rodzenie....
No ja już w pewnym momencie myślałam że to mi gardłem wyjdzie skoro pipki nie czuje, za to dzisiaj to krwotok i ledwo siedzę dziewczyny jak jeden problem rozwiązany to 2 zaś, spalam. 3.5h mój T dzielny facet bo mała miała w nocy 2h płakania bo chciała na ręce A on kazał mi spać i łazil po pokoju 2h takie to słodkie było . [emoji7]

Ja byłam w szoku bo pierwsze co jak mnie przywieźli na poporodową poszłam siku i kupkę :D
Jak tu to zrobiłaś kochana przecież tylko pod prysznicem da rady to zrobić. Pomimo że miałam małe naciecie to moja kwoczkA taka opuchnięta aż mi nie wiem jak tam do środka popatrzeć, boję się . Kupke robiłam wczoraj jak miałam podłączona oksy jejku ale ulga była i jeszcze mówię do mojego T że mógłby tak poród wyglądac jak wciśnięcie kupki.

Wczesniej te skurcze byly niczym. Nie wiedzialam ,ze to AZ tak czuc [emoji16]
Oj StarAnia ma rację czuć mocno, naszczescie nie miałam tych krzyżowych,tylko ja nie miałam siły przec to był mój problem dzień poprzedni byłam w szpitalu to nie spałam cała noc. Później kwoczkA była znieczulenia to czułam ale kwoczkA mnie nie chciała słuchać [emoji85] aż wkoncu musieli naciąć niestety . Dasz radę trzymam kciuki .

reklama
Zobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400g
20180914_075236.jpg

Załączniki

• 20180914_075236.jpg
    20180914_075236.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 463
Do góry