AgulaK82
Fanka BB :)
Ja jeszcze siebie dokarmiam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Matki karmiące piszą po nocach [emoji14] młody coś zasnac nie może. Tzn może, ale na mnie, a tak to ja nie zasne ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze siebie dokarmiam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Matki karmiące piszą po nocach [emoji14] młody coś zasnac nie może. Tzn może, ale na mnie, a tak to ja nie zasne ;p
Szczególnie kichanie bo mi mlodego od cycka odpycha a teraz jak kichnęłam jak mnie zgięło to łbem w lodówkę przywaliłamNo to super, niech reszta minie [emoji110]
Też bym siebie dokarmiała ;D ale wezmę sobie letrox teraz, żeby móc się od razu dokarmić przy następnej pobudceJa jeszcze siebie dokarmiam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja byłam w szoku bo pierwsze co jak mnie przywieźli na poporodową poszłam siku i kupkęKochana ale teraz krew się że mnie leje i sikania tylko pod prysznicem [emoji33]
Ałć [emoji30]Szczególnie kichanie bo mi mlodego od cycka odpycha a teraz jak kichnęłam jak mnie zgięło to łbem w lodówkę przywaliłam
No koniecznie daj znać po.AQQ dzień dobry, ja już nie śpię bo obudził mnie....głód [emoji23] Ja wczoraj przez te zgage co miałam w środę to mało jadłam... Teraz już musiałam coś zjeść bo czułam że mnie ssie od środka [emoji23] A tak poza tym cisza, żadnych boleści bynajmniej tych które bym chciała by były [emoji6] Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co powie [emoji848][emoji848][emoji848]
A ja w nocy śpię z młodym na cyckuMatki karmiące piszą po nocach [emoji14] młody coś zasnac nie może. Tzn może, ale na mnie, a tak to ja nie zasne ;p
Na szczęście z odległości to nawet nie zaiwaniłam mocnoAłć [emoji30]
Ty masz, Bidulko, chyba dość już tej ciąży, co? Oj znam ten ból. Jak po ciazy z córką brakowało mi brzucha, tak teraz kwicze ze szczęścia, że jestem wolna [emoji14]AQQ dzień dobry, ja już nie śpię bo obudził mnie....głód [emoji23] Ja wczoraj przez te zgage co miałam w środę to mało jadłam... Teraz już musiałam coś zjeść bo czułam że mnie ssie od środka [emoji23] A tak poza tym cisza, żadnych boleści bynajmniej tych które bym chciała by były [emoji6] Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co powie [emoji848][emoji848][emoji848]
Hihi mam to samo. Po pierwszych dwóch trochę szkoda było że brzuszek odszedł niepamięć... teraz ULGATy masz, Bidulko, chyba dość już tej ciąży, co? Oj znam ten ból. Jak po ciazy z córką brakowało mi brzucha, tak teraz kwicze ze szczęścia, że jestem wolna [emoji14]