reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja jeszcze siebie dokarmiam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Też bym siebie dokarmiała ;D ale wezmę sobie letrox teraz, żeby móc się od razu dokarmić przy następnej pobudce ;)

Śpi :D
1536895264981.jpg

Załączniki

• 1536895264981.jpg
    1536895264981.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 404
AQQ dzień dobry, ja już nie śpię bo obudził mnie....głód [emoji23] Ja wczoraj przez te zgage co miałam w środę to mało jadłam... Teraz już musiałam coś zjeść bo czułam że mnie ssie od środka [emoji23] A tak poza tym cisza, żadnych boleści bynajmniej tych które bym chciała by były [emoji6] Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co powie [emoji848][emoji848][emoji848]
No koniecznie daj znać po.

AQQ dzień dobry, ja już nie śpię bo obudził mnie....głód [emoji23] Ja wczoraj przez te zgage co miałam w środę to mało jadłam... Teraz już musiałam coś zjeść bo czułam że mnie ssie od środka [emoji23] A tak poza tym cisza, żadnych boleści bynajmniej tych które bym chciała by były [emoji6] Dzisiaj wizyta u gina, zobaczymy co powie [emoji848][emoji848][emoji848]
Ty masz, Bidulko, chyba dość już tej ciąży, co? Oj znam ten ból. Jak po ciazy z córką brakowało mi brzucha, tak teraz kwicze ze szczęścia, że jestem wolna [emoji14]

reklama
Do góry