oluchapoducha
Fanka BB :)
Katarzyna Carmen lepiej nie patrz na swoją kwoczke w najbliższym czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaMoj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
Wiesz co jak ci się poród sam zacznie to tak ale jak masz wywoływany to nie wiesz kiedy skończy Ci nagle 10 cm i tu jest ten problem . Nie wiem sama , bo ja miałam skurcze parte A moja vagina znieczulenia parlam A nie czułam czy się główka wstawia no także nie wiem kurczę ja każdego inaczej działa do 4 cm dawałam rady później było gorzej dlatego się zdecydowałam, gdybym wiedziała że w ciąży 30 min skocza mi 5 cm to bym nie brała ale okxy działa zawsze inaczej na innego .
Ja mam darmową APP z różnymi szumami choć najlepiej na mojego działa wiayraczek w windzie... chłopak odlatuje w kilka sekund
No ja już w pewnym momencie myślałam że to mi gardłem wyjdzie skoro pipki nie czuje, za to dzisiaj to krwotok i ledwo siedzę dziewczyny jak jeden problem rozwiązany to 2 zaś, spalam. 3.5h mój T dzielny facet bo mała miała w nocy 2h płakania bo chciała na ręce A on kazał mi spać i łazil po pokoju 2h takie to słodkie było . [emoji7]
Zobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400gZobacz załącznik 897775
Zobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400gZobacz załącznik 897775
Ja dostałam taki i jest naprawdę ciepły .Pokaż jak możesz bo zastanawiam się jaki mam kupić napewno chce rozpinany ale nie żadne jakieś tam ***** minky czy coś tylko taki ciepły naturalny nie sztuczny
GratulacjeDziewczyny urodzilam, ale nie nie było łatwo. Opiszę jak dojdę do siebie mała waży 3400g 50 cm
I co z Tobą robią? Bidulko jeszcze troszkę i będziesz tulić swoją kruszynke [emoji847]Melduje zacewnikowanie! Niestety rozwarcie nie postepowalo samoistnie