reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
Powodzenia:)

Wiesz co jak ci się poród sam zacznie to tak ale jak masz wywoływany to nie wiesz kiedy skończy Ci nagle 10 cm i tu jest ten problem . Nie wiem sama , bo ja miałam skurcze parte A moja vagina znieczulenia parlam A nie czułam czy się główka wstawia no także nie wiem kurczę ja każdego inaczej działa do 4 cm dawałam rady później było gorzej dlatego się zdecydowałam, gdybym wiedziała że w ciąży 30 min skocza mi 5 cm to bym nie brała ale okxy działa zawsze inaczej na innego .

Hmm, No to nadal nie wiem czy prosić o znieczulenie przy wywoływaniu czy nie :(( wszystkie tak straszą tym oxy że myślałam, że da się tym dobrze zamortyzowac ten dodatkowy ból i jakoś pójdzie.

Ja mam darmową APP z różnymi szumami choć najlepiej na mojego działa wiayraczek w windzie... chłopak odlatuje w kilka sekund :eek:

Haha, jeździłaś tą windą w tę i z powrotem w ciąży to teraz chlopak wspomina sobie dobre stare czasy :-D

No ja już w pewnym momencie myślałam że to mi gardłem wyjdzie skoro pipki nie czuje, za to dzisiaj to krwotok i ledwo siedzę dziewczyny jak jeden problem rozwiązany to 2 zaś, spalam. 3.5h mój T dzielny facet bo mała miała w nocy 2h płakania bo chciała na ręce A on kazał mi spać i łazil po pokoju 2h takie to słodkie było . [emoji7]

Ja też miałam taki krwotok że przez dzien bałam się wstawać na toaletę aż mi wytłumaczyli , że im częściej będę chodzić sikać tym lepiej bo jak się długo leży to jest jeszcze gorzej po wstaniu a przede wszystkim pęcherz miałam zbyt pełny wstrzymujac.
A na numer 2 zalecano mi po porodzie pic maślankę, by szło łatwiej :)

Zobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400gZobacz załącznik 897775

Mam nadzieję że kłamie i w drugą stronę bo jak moje będzie jeszcze większe to ja nie wiem :o

Pokaż jak możesz bo zastanawiam się jaki mam kupić napewno chce rozpinany ale nie żadne jakieś tam ***** minky czy coś tylko taki ciepły naturalny nie sztuczny
Ja dostałam taki i jest naprawdę ciepły .
Rozpinany z dwóch stron po bokach i od dołu i od góry . To futro też odpinane , no i otwory na pasy w środku :)

Załączniki

• 20180914_081356.jpg
    20180914_081356.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 167
Fajne śpiworki macie, ja mam gdzieś po młodszym synu też bardzo fajny bo też ocieplany polarem od środka, jedyny mankament jest taki że jest niebieski [emoji16] tzn muszę najpierw go poszukać a jak nie znajdę to kupię nowy [emoji12][emoji16]
@KatarzynaCarmen Natalia jest przeurocza [emoji7] Tak jak mamy mega przystojniaków na naszym forum tak i dziewczyny są przeurocze [emoji5][emoji5][emoji5]
@GoJ do lekarza mam dopiero na 15 ale pewnie że dam znać co powiedział, ciekawe czy zobaczę na usg moją kruszynke i czy zrobią mi jakieś KTG [emoji848] Kończę powoli 38tc to chyba już powinni z resztą nie wiem bo z żadnym nie miałam przed terminem KTG...

reklama
Do góry