reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moj syn sobie ze mna pogrywa, w nocy juz myslalm ze na prawde sie rozkreca, budzily mnie bole brzucha i skurcze jak nigdy. A teraz oczywiscie juz cisza [emoji23] takze dzisiaj musze zakumplowac sie z cewnikiem [emoji21]
Powodzenia wszystkim, 14 wrzesnia to w sumie ladna data, oby jak najwiecej nas dzisiaj sie rozpakowalo [emoji1]
Powodzenia:)

Wiesz co jak ci się poród sam zacznie to tak ale jak masz wywoływany to nie wiesz kiedy skończy Ci nagle 10 cm i tu jest ten problem . Nie wiem sama , bo ja miałam skurcze parte A moja vagina znieczulenia parlam A nie czułam czy się główka wstawia no także nie wiem kurczę ja każdego inaczej działa do 4 cm dawałam rady później było gorzej dlatego się zdecydowałam, gdybym wiedziała że w ciąży 30 min skocza mi 5 cm to bym nie brała ale okxy działa zawsze inaczej na innego .

Hmm, No to nadal nie wiem czy prosić o znieczulenie przy wywoływaniu czy nie :(( wszystkie tak straszą tym oxy że myślałam, że da się tym dobrze zamortyzowac ten dodatkowy ból i jakoś pójdzie.

Ja mam darmową APP z różnymi szumami choć najlepiej na mojego działa wiayraczek w windzie... chłopak odlatuje w kilka sekund :eek:

Haha, jeździłaś tą windą w tę i z powrotem w ciąży to teraz chlopak wspomina sobie dobre stare czasy :-D

No ja już w pewnym momencie myślałam że to mi gardłem wyjdzie skoro pipki nie czuje, za to dzisiaj to krwotok i ledwo siedzę dziewczyny jak jeden problem rozwiązany to 2 zaś, spalam. 3.5h mój T dzielny facet bo mała miała w nocy 2h płakania bo chciała na ręce A on kazał mi spać i łazil po pokoju 2h takie to słodkie było . [emoji7]

Ja też miałam taki krwotok że przez dzien bałam się wstawać na toaletę aż mi wytłumaczyli , że im częściej będę chodzić sikać tym lepiej bo jak się długo leży to jest jeszcze gorzej po wstaniu a przede wszystkim pęcherz miałam zbyt pełny wstrzymujac.
A na numer 2 zalecano mi po porodzie pic maślankę, by szło łatwiej :)

Zobaczcie jak usg kłamie miało być 3kg i wszystkie mi mówiły że max 3kg A tutaj klocek 3400gZobacz załącznik 897775

Mam nadzieję że kłamie i w drugą stronę bo jak moje będzie jeszcze większe to ja nie wiem :o

Pokaż jak możesz bo zastanawiam się jaki mam kupić napewno chce rozpinany ale nie żadne jakieś tam ***** minky czy coś tylko taki ciepły naturalny nie sztuczny
Ja dostałam taki i jest naprawdę ciepły .
Rozpinany z dwóch stron po bokach i od dołu i od góry . To futro też odpinane , no i otwory na pasy w środku :)

Załączniki

• 20180914_081356.jpg
    20180914_081356.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 163
Fajne śpiworki macie, ja mam gdzieś po młodszym synu też bardzo fajny bo też ocieplany polarem od środka, jedyny mankament jest taki że jest niebieski [emoji16] tzn muszę najpierw go poszukać a jak nie znajdę to kupię nowy [emoji12][emoji16]
@KatarzynaCarmen Natalia jest przeurocza [emoji7] Tak jak mamy mega przystojniaków na naszym forum tak i dziewczyny są przeurocze [emoji5][emoji5][emoji5]
@GoJ do lekarza mam dopiero na 15 ale pewnie że dam znać co powiedział, ciekawe czy zobaczę na usg moją kruszynke i czy zrobią mi jakieś KTG [emoji848] Kończę powoli 38tc to chyba już powinni z resztą nie wiem bo z żadnym nie miałam przed terminem KTG...

reklama
Do góry