reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

UWAGA Nie wchodźcie w mój link niżej, jeśli nie chcecie drastycznych zdjęć z cc.

Jakoś przed chwilą oglądałam na insta hashtag "mamaginekolog", najpopularniejsze i wiecie co tam było? Zdjęcia i filmiki z cc z m.in z takiego konta Link do: Ginekoloq Nigar Abdullayeva (@ginekoloqnigarabdullayeva) • Instagram photos and videos
I tam cc, z wycięciem dużego płata skóry z brzucha. To dopiero wygląda [emoji33] Efekt super, ale chyba oglądanie takich to zły pomysł, bo się swojego trochę bać zaczęłam i zazdrościć, że mi tak nadmiaru skóry nie ciachną. Jak ktoś się nie boi,to warto zerknąć.

reklama
Mnie też... Brrr

A ja czekam na męża bo udało mu się szybciej zjechać a ja muszę po niego jeździć do zakładu pracy gdzie zjeżdża busem z Niemiec. Najśmieszniejsze w tym wszystkim że podczas jazdy dość bolące 3 skurcze mnie złapały... Teraz pisząc też....
Znów jakieś pewnie straszące i przejdą...
A tu gdzie jestem to tak się rozpadał deszcz a ja w rybaczkach, na krótki rękaw i japonki ... Fajnie
Zawsze jak ubiorę się nieodpowiednio do pogody to od razu mam mroczne wizje o psującym się samochodzie i marznącej/ moknącej mnie czekającej na pomoc ;)
To teraz czekasz na męża, czy już razem? Jak razem to w sumie możesz rodzić ;)

Dziewczyny po CC jak tam wasze rany ??
Ja juz kilka razy pisalam. Mam zdjety szew- i tu jest ok. Niestety lekarz rozwarstwil mi rane z lewej strony. Mam zalozone stripy. Wczoraj mocno krwawila z tej strony. Boje sie, ze przez tego konowala bede miala brzydka blizne. Mam tez walek nad ran, ktory mam rozgrzewac termoforem lub butelka 3xdz po 15 min. Uwaga na temperature, jo tam nie ma czucia.

Hej dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie u ginekologa ostatniej szyjka skrócona rozwarcie na palec co o tym myślicie?
Ogólnie ciesze się ze byłam w pierwszej ciąży nie dotrwała teraz przynajmniej wiem co i jak

Ja dostałam w prezencie od kuzynostwa śpiworek do wózka i jest rewelacyjny . Cały rozpinany , cieplutki i z otworami na pasy . Prezent trafiony w 10 :)
Pokaż jak możesz bo zastanawiam się jaki mam kupić napewno chce rozpinany ale nie żadne jakieś tam ***** minky czy coś tylko taki ciepły naturalny nie sztuczny

Oooo pierwszy raz widzę jak to wyglada.
Chyba nie tak zle, ale ja pewnie bym się bała, że się zaraz otworzy.,.
Mi po poprzedniej cesrace z boku zrobiła się dziura i wylot ale to uratowało mi życie bo ropien który się zbierał pękł i dostał ujście a tak to bym nie wiedziała i mogłabyś dostać zapalenia otrzewnej i dodam że lekarz na żywca gruba strzykawka z mega długa igła plukal mi to solą fizjologiczna!!!! Pierwsze trzy dni wylam z bólu a później skóra o ciało się przyzwyczailo

Zawsze jak ubiorę się nieodpowiednio do pogody to od razu mam mroczne wizje o psującym się samochodzie i marznącej/ moknącej mnie czekającej na pomoc ;)
To teraz czekasz na męża, czy już razem? Jak razem to w sumie możesz rodzić ;)
Już mam męża w domu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Ja dostałam w prezencie od kuzynostwa śpiworek do wózka i jest rewelacyjny . Cały rozpinany , cieplutki i z otworami na pasy . Prezent trafiony w 10 :)

Tez dostałam taki śpiworek, jak zamawiałam ubranka dla małej! :)
Dobra sprawa! Akurat ja mam taki różowy, odpinany na guziki i tez ma wycięcia na pasy :) także napewno wykorzystam, zwłaszcza ze pogoda za oknem nie rozpieszcza :/

Do góry