reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie ja nie mam nic czapka ale nie lubię takich właśnie co są w zestawach ja wolę kupić taką czapeczke ładna osobno.....
Ja mam i takie od zestawów i osobne... ale ja mam jazdy bo czapki jak już w ogóle to mają być "inne" sama na zimę mam czapkę szopa :) chłopakom kupuję uszaste pomponiaste lub inne wydziwione

Ja kiedyś , za czasów liceum chyba już nosiłam czapkę osiołka :D były wtedy popularne :-) a teraz jakoś nie lubię czapek, grzywka mi się przetłuszcza lub elektryzuje i mam misz masz na głowie :<
Wiecie co, tęskniłam za jesienią serio :D myślałam, że nigdy tego nie powiem, ale po takim lecie w ciąży miałam już go dość. Dzisiaj ubrałam moje jeansy ciążowe i kardigan i poczułam się tak cudownie <3 gdyby jeszcze jakies botki weszłyby mi na moje spuchnięte nogi oprócz adidasów, to już w ogole byłaby bajka :D

reklama
Do góry