Kciuki mocno ściskamy [emoji110] powodzenia!Dziewczyny jestem w szpitalu , jutro mam mieć wywołany poród rano , opieka pierwsza klasa , pokój mam jednoosobowy , mój mąż też będzie tutaj ze mną spał ma łóżko rozkładane także czekamy cierpliwie dzisiaj miałam wykonywany masaż szyjki i mam 2cm rozwarcia . Trzymajcie kciuki dziewczyny
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w szpitalu , jutro mam mieć wywołany poród rano , opieka pierwsza klasa , pokój mam jednoosobowy , mój mąż też będzie tutaj ze mną spał ma łóżko rozkładane także czekamy cierpliwie dzisiaj miałam wykonywany masaż szyjki i mam 2cm rozwarcia . Trzymajcie kciuki dziewczyny
Super. To czekamy na wieści i zdjęcia malutkiej
KINDERBUENOO88
Dziewczyny jestem w szpitalu , jutro mam mieć wywołany poród rano , opieka pierwsza klasa , pokój mam jednoosobowy , mój mąż też będzie tutaj ze mną spał ma łóżko rozkładane także czekamy cierpliwie dzisiaj miałam wykonywany masaż szyjki i mam 2cm rozwarcia . Trzymajcie kciuki dziewczyny
Czym ich postraszyłas, ze tak szybko zareagowali
Dobrze, że już wiesz na czym stoisz.
A wiesz jak będą Ci wywoływać ?
Chloe.Chloe
oluchapoducha
Czuję się jak ,,kupa,, mam dosyć już wszystkiego córka po przedszkoli jakaś rozdrażniona, placzliwa
AgulaK82
Mnie też już młodszy wyprowadził z równowagi [emoji35] Bazgrze jak kura pazurem a ja mam się domyślić co jest w zeszycie napisane wrrrr..... JESUUU JAKĄ JA MAM ZGAGE [emoji37]Czuję się jak ,,kupa,, mam dosyć już wszystkiego córka po przedszkoli jakaś rozdrażniona, placzliwa
AgulaK82
Zdrówka Gosiu życzę [emoji8] żeby tylko kurczak nie załapał kataru [emoji25]A mnie znowu spanie dopadło dzis 2x rozbiera mnie chorobsko... gardło zawalone. Łeb jak na ciężkim kacu... beznadzieja... dziecko od cycka odskakuje z każdym kichnieciem...
18grudzien
Zaraz was poczytam Ufff zrobiłem kat Damianowi ponad dwie godziny roboty mam z głowy jednak już bliżej jak dalej
Załączniki
reklama
18grudzien
Trzymam powodzeniaDziewczyny jestem w szpitalu , jutro mam mieć wywołany poród rano , opieka pierwsza klasa , pokój mam jednoosobowy , mój mąż też będzie tutaj ze mną spał ma łóżko rozkładane także czekamy cierpliwie dzisiaj miałam wykonywany masaż szyjki i mam 2cm rozwarcia . Trzymajcie kciuki dziewczyny