reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U mnie tez w nocy taka zgaga, ze ledwie wytrzymuje. A wicie gniazdka jakos mi sie nie wlaczylo sie w ogóle w tej ciąży
Kochana zgaga mnie męczyła cała ciąże serio dopiero dziś w nocy i w dzień poczułam ulgę chyba brzuch się obniżył, i żebyś wiedziała że w nocy kwas potrafił mnie obudzić ulewajac jak niemowlę dosłownie, musimy wytrwac
No mnie od wczoraj non stop męczy aż na nic siły nie mam i nie wiem co jeść by jej nie pogłębić [emoji37]

U mnie noc nieprzespana. Ani na chwile oka nie zmruzylam.
Ula ciumka tylko te moje biedne cycki, poranione mam bo nie bylam w stanie dobrze jej wziac na rece.
Smoczek mnie ratuje choc krzywo patrza na niego. Ale tylko ze smoczkiem polezy.
Ta rana po CC to lipa taka ze nie idzie wyrazic. Bez chlopa nie byla bym w stanie sie umyc.
Jestem zmeczona.
Trzymaj się jakoś, będzie lepiej, obiecuję.
Czuję się jak ,,kupa,, mam dosyć już wszystkiego :( córka po przedszkoli jakaś rozdrażniona, placzliwa :(
Współczuję i dużo sił, ja ostatnio też kiepsko. Dziś trochę lepiej,bo miałam szansę odpocząć. Tak nam się śpieszy do rozwiązania, a potem będą te same wyzwania, tylko ze ssakiem u boku.
A mnie znowu spanie dopadło dzis 2x rozbiera mnie chorobsko... gardło zawalone. Łeb jak na ciężkim kacu... beznadzieja... dziecko od cycka odskakuje z każdym kichnieciem...
Zdrowia dużo, może weź jakies leki. Albo choć oscillococcinum czy jakoś tak. Szkoda żeby Cię całkiem rozłożyło.

O matko, pół dnia człowieka nie ma i nie ma szans na nadrobienie :o urodziła któraś?
O wychodzeniu było, więc my wychodzimy odkad przyjechałam do domu, na minimum 2 godziny dziennie ;) dzisiaj byliśmy 4 godziny i dopiero teraz jemy obiad [emoji14]

Dziewczyny jestem w szpitalu , jutro mam mieć wywołany poród rano , opieka pierwsza klasa , pokój mam jednoosobowy , mój mąż też będzie tutaj ze mną spał ma łóżko rozkładane także czekamy cierpliwie dzisiaj miałam wykonywany masaż szyjki i mam 2cm rozwarcia . Trzymajcie kciuki dziewczyny
Trzymam mocno kciuki :)
Już jutro będziesz miała w ramionach swoją córeczkę :)

reklama
Moja kolacja [emoji16]
20180912_190010.jpg

Załączniki

• 20180912_190010.jpg
    20180912_190010.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 354
Do góry