reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jadę właśnie na ktg. W tramwajach oczywiście mimo ze skwar na dworze nie wierzą o klimatyzacji... jest mi tak duszno ze aż niedobrze.

W nocy śniło mi się, że miałam skurcze nie mocno bolące ale czułam ze to poród. Wlazlam do pustej wanny i tam chciałam urodzić by nie pobrudzić łóżka :p i cały czas wolałam tatę bo chciałam by trzymał mnie za rękę.

Ciekawe czy to zwykły sen czy rzeczywiście jakieś skurcze miałam :)
Bo nie temp. na zewnątrz a pora roku obliguje do klimy ;)

reklama
Dzień dobry laski. Ja od wczoraj mam jakąś depresję[emoji852]️ Pewnie spowodowane tym że już nie daje rady, podczytuje Was ale jakoś nie mam się chęci udzielać, antyspołeczna jakaś się zrobiłam. Wczoraj miałam dość bolące skurcze ale były nieregularne więc się nie nakręcałam i dobrze bo dziś cisza od rana. Starsze dzieci do tego jeszcze swoje humory pokazały a wieczorem przy rozmowie z małżonem poryczałam się. Pocieszam się tym że jutro już będzie i choć do terminu zostanie 17 dni od jutra, to zaczynam działać coś by już urodzić. Na prawdę mam dość bo już mnie wykańcza ta końcówka [emoji24]

Wiem, że 2 kolejne zostały już mamusiami i pragnę im pogratulować z całego serca[emoji8][emoji173]️ Zdrówka dla Waszych pociech i oczywiście jak reszta naszych sierpniowo-wrześniowych dzieci są przeurocze [emoji7]
Nos do gory! Niedlugo urodzisz i zacznie sie bal :)

Smażę bandzie placki ziemniaczane i macie piękna pogodę z okna w kuchni hihi

GoJ nawet dziś pisałam że się wyspalam Hehe także faktycznie coś jest na rzeczy, dziś mam syndrom wicia chyba podszykuje Damianowi

Załączniki

• DSC_2399.JPG
    DSC_2399.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 127
  • DSC_2400.JPG
    DSC_2400.JPG
    835,8 KB · Wyświetleń: 132
No witam się wyspana jak tra lala! Pogoda cuuuudowna niebo piękne bez żadnej chmurki, powiesiłam pranie, zjadłam dwa eklerki i dopijam kawkę...

Gdzie reszta?
GoJ ma pesel to załatwia kasę?????

Dareczka1994 suuuper zdjęcie!!!!

Latem miałam tylko gacie do wieszaniu w domu a teraz doszły skarpetki uuuwwielbiam tę drobinki w łazience Ehhhh dobrze ze chociaż nauczyłam ich że sami maja sobie gacie składac i skarpetki w kulki robić! O taka matka jestem!
Szkodą mi tej pogody ale łazic gdzieś daleki to mi się nie chce muszę coś wymyślić żeby mogli skorzystać z ostatnich dni pogody.
Jeśli chodzi o spacer to jak jest ciepło to od razu wyjdę jak będę w domu ale wiadomo nie do sklepów tylko tak koło domu....
Te czekanie na akcje pogodowa jest okropne współczuję wam zwłaszcza tym co już po terminie sa
Będzie załatwiać... dziś mamy dzień lenia. Jestem przeziębiona. Bartek też. I w ogole jestem zła...

A mi dziś przyszła kołyska [emoji5] szwagierka była i pomogła skręcić na szybko by zobaczyć jak wygląda bo kupiłam używaną za 150 złotych [emoji846] muszę tylko wszystko poprasować bo widać i czuć było że babka wyprała ją przed wysyłką [emoji16]
IMG_20180912_140637.jpg
IMG_20180912_140651.jpg

Załączniki

• IMG_20180912_140637.jpg
    IMG_20180912_140637.jpg
    67,4 KB · Wyświetleń: 495
  • IMG_20180912_140651.jpg
    IMG_20180912_140651.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 504
reklama
Do góry