reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
@Mama7 ja od wczoraj zero humoru także nie tylko Ty [emoji26]Zobacz załącznik 897118
U nas też ładnie. Już 23, a ma być 28.. może jak się przewietrzę zobaczę świat w kolorach.. bo dziś jakiś mam płaczliwy dzień..
Trzymajcie się..
oluchapoducha
to kiepsko Kinderbueno :/ kasa co miesiąc potrzebna jest... a tu do października czekaj....
Fajnie Ci słownik przekręcił że przekąski dla lekarza może jakbyś go uraczyła czymś smakowitym to poszłaby sprawniej ta papierologia
Ja się męczę tą pogodą, wole po 20 stopni, a dziś faktycznie ma być ok 28 w wawie
Fajnie Ci słownik przekręcił że przekąski dla lekarza może jakbyś go uraczyła czymś smakowitym to poszłaby sprawniej ta papierologia
Ja się męczę tą pogodą, wole po 20 stopni, a dziś faktycznie ma być ok 28 w wawie
KINDERBUENOO88
to kiepsko Kinderbueno :/ kasa co miesiąc potrzebna jest... a tu do października czekaj....
Mam nadzieje, że jak urodziny jeszcze coś z ładnej pogody nam zostanie,by na spacer z wózkiem pokorxystac
A tak w ogóle to kiedy można wyjść na spacer z dzieckiem? Zakładając, że wszystko jest dobrze ?
AgulaK82
Myślę że jak nie wieje i nie jest jakoś mega zimno to można nawet na drugi dzień po powrocie ze szpitala tylko nie pchać się w tłumy itp. No i nie za długo jak na początek. To wszystko kwestia indywidualna.Mam nadzieje, że jak urodziny jeszcze coś z ładnej pogody nam zostanie,by na spacer z wózkiem pokorxystac
A tak w ogóle to kiedy można wyjść na spacer z dzieckiem? Zakładając, że wszystko jest dobrze ?
Ja raczej zaczne od balkonu, jezeli bedzie sloneczko, dopiero po tygodniu spacer - ale tez zalezy od pogody, bo jak bedzie 20C +, to mozna pewnie i wczesniejMyślę że jak nie wieje i nie jest jakoś mega zimno to można nawet na drugi dzień po powrocie ze szpitala tylko nie pchać się w tłumy itp. No i nie za długo jak na początek. To wszystko kwestia indywidualna.
AgulaK82
Tak ja myślę o takiej pogodzie jak teraz [emoji5] wiadomo że jak będzie chłodniej to na początek lepiej werandować [emoji846]Ja raczej zaczne od balkonu, jezeli bedzie sloneczko, dopiero po tygodniu spacer - ale tez zalezy od pogody, bo jak bedzie 20C +, to mozna pewnie i wczesniej
Wyjątkowo ciepły rok mamy, mi prognoza do wtorku pokazuje 22-24 c, ciekawie jak druga polowa wrześniaTak ja myślę o takiej pogodzie jak teraz [emoji5] wiadomo że jak będzie chłodniej to na początek lepiej werandować [emoji846]
majacyr
Jestem z listopadowego forum i zachwycona jestem tym chustowaniem.Ja bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa! Zobacz załącznik 896999
Ale jestem zielona w temacie.
Jak kupić dobrą chustę? Czym się sugerować? Kto Cię nauczył chustowania?
reklama
18grudzien
No witam się wyspana jak tra lala! Pogoda cuuuudowna niebo piękne bez żadnej chmurki, powiesiłam pranie, zjadłam dwa eklerki i dopijam kawkę...
Gdzie reszta?
GoJ ma pesel to załatwia kasę?????
Dareczka1994 suuuper zdjęcie!!!!
Latem miałam tylko gacie do wieszaniu w domu a teraz doszły skarpetki uuuwwielbiam tę drobinki w łazience Ehhhh dobrze ze chociaż nauczyłam ich że sami maja sobie gacie składac i skarpetki w kulki robić! O taka matka jestem!
Szkodą mi tej pogody ale łazic gdzieś daleki to mi się nie chce muszę coś wymyślić żeby mogli skorzystać z ostatnich dni pogody.
Jeśli chodzi o spacer to jak jest ciepło to od razu wyjdę jak będę w domu ale wiadomo nie do sklepów tylko tak koło domu....
Te czekanie na akcje pogodowa jest okropne współczuję wam zwłaszcza tym co już po terminie sa
Gdzie reszta?
GoJ ma pesel to załatwia kasę?????
Dareczka1994 suuuper zdjęcie!!!!
Latem miałam tylko gacie do wieszaniu w domu a teraz doszły skarpetki uuuwwielbiam tę drobinki w łazience Ehhhh dobrze ze chociaż nauczyłam ich że sami maja sobie gacie składac i skarpetki w kulki robić! O taka matka jestem!
Szkodą mi tej pogody ale łazic gdzieś daleki to mi się nie chce muszę coś wymyślić żeby mogli skorzystać z ostatnich dni pogody.
Jeśli chodzi o spacer to jak jest ciepło to od razu wyjdę jak będę w domu ale wiadomo nie do sklepów tylko tak koło domu....
Te czekanie na akcje pogodowa jest okropne współczuję wam zwłaszcza tym co już po terminie sa
Załączniki