reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Popieram :) Wiele dziewczyn chciałoby mieć brzuch obwisły po ciąży, bo to znaczy, że dane im było nosić w sobie dziecko. Zmarszczkami też się nie przejmuję - to taka mapa moich emocji na twarzy - tak to sobie powtarzam ;) Nie przepadam za wszystkimi częściami swojego ciała, to prawda, ale też myślę, że nie ma co przywiązywać do tego wielkiej wagi. Po porodzie zamierzam wrócić do ćwiczeń, na zbliżającą się 30-tkę zażyczyłam sobie prezent składkowy - maszynę do ćwiczeń i zamierzam poruszać się dla siebie, a nie oceny innych ludzi.

Wczoraj bardzo przymulona byłam, dziś więcej mam energii, więc chyba za prasowanie się wezmę. A co mi tam, jak szaleć to szaleć ;)

reklama
Seremida gdzie te multimam można kupić? A może mogłabyś mi coś polecić na bliznowca po usunięciu pieprzyka, profesor mi tak brzydko zszyl na ramieniu że bliznowiec powstał :( mama7 ja jutro też zebranie na 17 i mąż każe mi iść bo sam połowy nie spamieta ;) do tego dają te mini krzesełka dla 3 latków, ja poproszę o normalne krzesło nie ? ;)

Dziewczyny dzisiaj idę na 14 do położnej i porozmawiać z nią niech daje mi dokładny termin na wywołanie, bo nie mam żadnego tutaj chcą najlepiej żeby kobieta chodziła do 42 tygodnia A ja napewno już nie wytrzymam jeszcze 1.5 tygodnia więc idę powiedzieć że już bardzo źle się czuje inaczej tutaj spraw nie załatwisz, trzymajcie kciuki za dzisiejszą pomyślna wizytę.

@Mama7 też zauważyłam że rodzą przed terminem A ja już 4 dni po i cisza nawet nie drgnie już wolę wywołane chociaż będę miała już za sobą to. A ja bardzo chciałam przed terminem ale niestety się nie udało i jestem przeterminowana
Trzymam

Seremida gdzie te multimam można kupić? A może mogłabyś mi coś polecić na bliznowca po usunięciu pieprzyka, profesor mi tak brzydko zszyl na ramieniu że bliznowiec powstał :( mama7 ja jutro też zebranie na 17 i mąż każe mi iść bo sam połowy nie spamieta ;) do tego dają te mini krzesełka dla 3 latków, ja poproszę o normalne krzesło nie ? ;)
A mnie zebranie chyba ominie bo jak narazie cisza więc pewnie będzie w następnym tyg jak będę w szpitalu, ale w sumie dobrze bo ta nauczycielką mnichów dziewczyn to na sam widok zasmuca a swoim melepetycznym gadaniem sprawia że człowiek nabawia się depresji! Zresztą co oni chcą na pierwszym zebraniu głównie kasę! Bo to jeszcze nie czas na oceny itp

Dziewczyny dzisiaj idę na 14 do położnej i porozmawiać z nią niech daje mi dokładny termin na wywołanie, bo nie mam żadnego tutaj chcą najlepiej żeby kobieta chodziła do 42 tygodnia A ja napewno już nie wytrzymam jeszcze 1.5 tygodnia więc idę powiedzieć że już bardzo źle się czuje inaczej tutaj spraw nie załatwisz, trzymajcie kciuki za dzisiejszą pomyślna wizytę.

@Mama7 też zauważyłam że rodzą przed terminem A ja już 4 dni po i cisza nawet nie drgnie już wolę wywołane chociaż będę miała już za sobą to. A ja bardzo chciałam przed terminem ale niestety się nie udało i jestem przeterminowana

Trzymam:)

reklama
Katarzynacarmen daj znać po wizycie, powodzenia :) u mnie termin na sobotę, i cisZa
Dam znać napewno [emoji5] tylko muszę troszkę nakłamac niestety bo inaczej to będą mnie z tym brzuchem jeszcze dobre 2 tygodnie trzymac, a same wiemy że nie ma co za długo trzymac dziecka w brzuchu . Lepiej jak już jest poza brzuchem skoro minął termin, co innego jakbym była przed terminem oni żadnych przepływów nie robią nic nawet nie wiem w jakim stanie jest moje łożysko . [emoji35] dzisiaj nie wyjdę bez konkretów z gabinetu.

Do góry