reklama
klaraklara
Fanka BB :)
Ja też tak mam , już z nudów nie mam co robić j oglądam porody , a to chyba nie jest dobrze żeby to oglądać, pamiętaj o mnie że ja też panikara i też zastanawiałam się czy ja to jestem w stanie urodzić, jak narazie nie mogę Ci powiedzieć, ale jak ja urodzę to Ty napewno [emoji5]
Dziewczyny, nieważne jak to wygląda na filmikach.Znowu zaczęłam oglądać filmiki z porodów...
I w sumie to chyba wole by dziecko siedziało i siedziało..
Ciężko mi jest uwierzyć, że dam radę urodzić dziecko
Urodziłam raz sn, łatwo nie było. Ale warto. Potem cc i teraz zobaczymy. Powinno być cc. Ale gdyby nie różne moje problemy, rodziłabym jeszcze wiele razy i to sn właśnie.
Dlaczego?
Zazwyczaj po sn jednak szybciej jest się na chodzie. Pamiętam te endorfiny, kiedy dziecko już było na świecie.
Urodziłam w nocy, o 3:20, po nastu godzinach bólu, a mogłam fruwać ze szczęścia. Choć w trakcie porodu mnóstwo razy chciałam zrezygnować i uciec gdzieś, zostawiając ciało na porodówce [emoji1]
Każda z nas da radę, tak jesteśmy stworzone, a jeśli coś pójdzie nie tak,albo od razu wiadomo że my akurat nie możemy sn, to jest cc.
Ja przy 7cm chciałam płacić za cc, na szczęście nie było komu, bo bardzo bym tego żałowała.
Uważam że jeśli ktoś chce, powinna być możliwość znieczulenia zo. Miałam bóle krzyżowe, rozwarcie się nie chciało robić i to była rzeźnia.
Ale zdecydowałabym się jeszcze raz, naprawdę.
Ostatnio obejrzałam dwa filmy z cc na pregnancy.science na insta i mimo, że cc miałam, ba! w lampach oglądałam [emoji3] to mnie nastraszyły.
Może te filmiki to rzeczywiście zły pomysł [emoji57]
Adell1994
Mi środowiskowa też gadała jedz wszystko ale bez przypraw, czosnku, cebuli i jak schabowy to żeby zdjąć panierkę i mleko nie tłustsze n8z 1,5 % . nawet nie chciało mi się z nią o tym gadać , skinęłam głową i tyle .Mój mowi, że jeszcze raz śmiałoby poszedł
Ja czekam u lekarza , obsuwa jakaś . Brwi zrobione, ostatnie spotkanie w szkole rodzenia zaliczone. Ale dzisiaj położna mnie wkurzyła . Było o karmieniu . I niby jedzcie wszystko, ale kawy nie, owoców cytrusowych też nie, bo one są z innego kontynentu i my nie jesteśmy przyzwyczajeni i mogą powodować alergie u dziecka :< i nabiału tez nie , i broń Boże krowiego mleka bo to alergie grrrr
AniaMamax3❤❤❤
Dziewczyny ale się dzieciaczki sypią jutro wybieram się na ktg... Sama nie wiem czy chcę aby się zaczęło czy jeszcze nie stress mnie łapie...
KatarzynaCarmen
Dzięki to był dobry wpis [emoji106]Dziewczyny, nieważne jak to wygląda na filmikach.
Urodziłam raz sn, łatwo nie było. Ale warto. Potem cc i teraz zobaczymy. Powinno być cc. Ale gdyby nie różne moje problemy, rodziłabym jeszcze wiele razy i to sn właśnie.
Dlaczego?
Zazwyczaj po sn jednak szybciej jest się na chodzie. Pamiętam te endorfiny, kiedy dziecko już było na świecie.
Urodziłam w nocy, o 3:20, po nastu godzinach bólu, a mogłam fruwać ze szczęścia. Choć w trakcie porodu mnóstwo razy chciałam zrezygnować i uciec gdzieś, zostawiając ciało na porodówce [emoji1]
Każda z nas da radę, tak jesteśmy stworzone, a jeśli coś pójdzie nie tak,albo od razu wiadomo że my akurat nie możemy sn, to jest cc.
Ja przy 7cm chciałam płacić za cc, na szczęście nie było komu, bo bardzo bym tego żałowała.
Uważam że jeśli ktoś chce, powinna być możliwość znieczulenia zo. Miałam bóle krzyżowe, rozwarcie się nie chciało robić i to była rzeźnia.
Ostatnio obejrzałam dwa filmy z cc na pregnancy.science na insta i mimo, że cc miałam, ba! w lampach oglądałam [emoji3] to mnie nastraszyły.
U
użytkownik 180176
Gość
Mnie doktor teraz uświadomiła ,że prawdopodobnie będę miała wersje porodu z bólami krzyżowymi . Ale pocieszyłas mnie bardzo , jednak się daDziewczyny, nieważne jak to wygląda na filmikach.
Dlaczego?
Adell1994
Pewnie że dasz !!Znowu zaczęłam oglądać filmiki z porodów...
I w sumie to chyba wole by dziecko siedziało i siedziało..
Ciężko mi jest uwierzyć, że dam radę urodzić dziecko
Jak już się zacznie to nie będzie odwrotu
klaraklara
Ha, ha. No da się, a jak nie to w średniowieczu nie żyjemy i pomogą. Ciekawa jestem skąd ta lekarka już krzyżowe podejrzewa?Mnie doktor teraz uświadomiła ,że prawdopodobnie będę miała wersje porodu z bólami krzyżowymi . Ale pocieszyłas mnie bardzo , jednak się da
Adell1994
Mi to samo powiedziała położna . Powiedziała że ważne to jak ja czuję, a nie jak pisze urządzenie .Ale super lekarz tłumaczyła teraz ze zapis KTG to nie żaden wyznacznik. Aż miło
reklama
Angelika89
Gratulacje!Hej.
Kluska 3300g i 51 cm bodajze o 12:30 ja wyciagneli