reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Chloe chloe wszystko ok? Czym cię lekarz wkorzyl? Zawsze możesz tu wyrzucic z siebie..
Jak się czujesz, jak leoś?

reklama
Ja nie ogladam porodow zeby sie nie zniechecic :p

A wy nie macie zadnych objawow, za to u mnie na kazdym ktg pisza sie takie skurcze, ze patrza na mnie z niedowierzaniem, bo niby to taki porodowy zapis ktg :p a nic wiecej sie nie dzieje ‍♀️ takze juz sama nie wiem..

Ogarniam, robię pastę z jajek i makreli, dzieci poszli na dwór, plucze pralkę z octem aby naszykowac ja taka pachnąca bo niedługo będę prac tycie ubranka hihi, w czwartek zacznie szykować kat dla małego po lat wysprzatam pókoj, na weekend nic nie muszę gotować bo wesele i w ndz obiad rodzinny w restauracji więc oby już znaleźć się w pn w szpitalu wtedy zacznę być spokojna

Jak zwykle masz każdą minutę zaplanowaną.. podziwiam.. nawet , kiedy będziesz już spokojna:)

Ja nie ogladam porodow zeby sie nie zniechecic :p

A wy nie macie zadnych objawow, za to u mnie na kazdym ktg pisza sie takie skurcze, ze patrza na mnie z niedowierzaniem, bo niby to taki porodowy zapis ktg :p a nic wiecej sie nie dzieje ‍♀️ takze juz sama nie wiem..

Może nie zauważysz jak urodzisz:) i nie poczujesz NAJWAŻNIEJSZE;)

Ja też tak mam , już z nudów nie mam co robić j oglądam porody , a to chyba nie jest dobrze żeby to oglądać, pamiętaj o mnie że ja też panikara i też zastanawiałam się czy ja to jestem w stanie urodzić, jak narazie nie mogę Ci powiedzieć, ale jak ja urodzę to Ty napewno [emoji5]

Ty pewnie pierwsza to mi przetrzesz szlak :)

Ej, jak oglądasz takie rzeczy to logiczne myśli przychodzą Ci do głowy:)
Bo narodziny to taki cud, który często się nie zdarza. Jak patrzę na swój brzuch teraz, to nie mogę uwierzyć, że jest taki wielki i w środku jest małe serduszko i tycie rączki i nóżki.. coś niewiarygodnego..
Nie martw się, nim się obejrzysz - będziesz przystawiać do piersi.. dla mnie za pierwszym razem to też było mega szokiem.. że karmię sobą dziecko..
Cudowny czas teraz dla nas.. Po prostu dzieją się cuda :)

Dziękuje :*:*

Sorry dla mnie poród jest paskudny swój jak swój... ale żeby cudze oglądać... ble...
BTW. pierwszy raz teraz jak rodziłam dotknęłam ręką główki dziecka (jak tylko sam czubek wyłaził) i mówię Wam: ZAJEB..ISTE UCZUCIE nie do opisania i mega motywuje by wypchnąć resztę...
Super sprawa. No!

reklama
Do góry