Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogarniam, robię pastę z jajek i makreli, dzieci poszli na dwór, plucze pralkę z octem aby naszykowac ja taka pachnąca bo niedługo będę prac tycie ubranka hihi, w czwartek zacznie szykować kat dla małego po lat wysprzatam pókoj, na weekend nic nie muszę gotować bo wesele i w ndz obiad rodzinny w restauracji więc oby już znaleźć się w pn w szpitalu wtedy zacznę być spokojna
Ja nie ogladam porodow zeby sie nie zniechecic
A wy nie macie zadnych objawow, za to u mnie na kazdym ktg pisza sie takie skurcze, ze patrza na mnie z niedowierzaniem, bo niby to taki porodowy zapis ktg a nic wiecej sie nie dzieje takze juz sama nie wiem..
Ja też tak mam , już z nudów nie mam co robić j oglądam porody , a to chyba nie jest dobrze żeby to oglądać, pamiętaj o mnie że ja też panikara i też zastanawiałam się czy ja to jestem w stanie urodzić, jak narazie nie mogę Ci powiedzieć, ale jak ja urodzę to Ty napewno [emoji5]
Ej, jak oglądasz takie rzeczy to logiczne myśli przychodzą Ci do głowy
Bo narodziny to taki cud, który często się nie zdarza. Jak patrzę na swój brzuch teraz, to nie mogę uwierzyć, że jest taki wielki i w środku jest małe serduszko i tycie rączki i nóżki.. coś niewiarygodnego..
Nie martw się, nim się obejrzysz - będziesz przystawiać do piersi.. dla mnie za pierwszym razem to też było mega szokiem.. że karmię sobą dziecko..
Cudowny czas teraz dla nas.. Po prostu dzieją się cuda
Może nie zauważysz jak urodzisz i nie poczujesz NAJWAŻNIEJSZE