reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Myślisz,? bo ja już zwatpilam żadnych , ale to żadnych objawow zblizajacego się porodu prędzej wywolaja mki ten poród, jak ona sama zechce wyjść [emoji5]
U Mnie też nie było żadnych objawów wcześniej , żadnego czopa, żadnego opadania brzucha i skurcze przepowiadające tylko raz i to tydzień wcześniej przez 4 godziny także głowa do góry :) już niedługo i Ty będziesz tuliła swoją królewnę :)

reklama
Dziewczyny ile jeszcze zostało nie rozpakowanych , bo coś mi się wydaje , że nie wiele i z tego ja będę ostatnią [emoji85] muszę jakos moja kluskę wygonic z brzucha, tylko nie wiem jak już posprzątane, dzisiaj wykorzystam mojego chłopa jak tylko wróci z pracy , może coś ja ruszy , chociaż ostatnio miałam tylko twardnienia brzucha po naszych igraszkach, moje dziecko jest uparte [emoji41]
Sporo nas tu jeszcze nierozpakowanych [emoji106] [emoji3]

U Mnie też nie było żadnych objawów wcześniej , żadnego czopa, żadnego opadania brzucha i skurcze przepowiadające tylko raz i to tydzień wcześniej przez 4 godziny także głowa do góry :) już niedługo i Ty będziesz tuliła swoją królewnę :)
Kochana życzę sobie takiego porodu jak Ty miałaś naprawdę spontaniczny i szybki

Swoją drogą, dopiero testy ciążowe/beta hcg, szok(u mnie na pewno), plamienia, mdłości, prenatalne, krzywe cukrowe itd I żeby za wcześnie nie urodzić. I tak sobie patrzę, że myślałam że dziś/jutro cc będzie. Na razie jest duża szansa, że za tydzień. I mimo, że to mój trzeci poród, to mnie to wszystko szokuje bardziej niż wcześniej. Że już.

Mam w sobie ok. 3700g chłopaka, mojego drugiego syna. Który będzie miał jakiś swój charakter i całe życie przed sobą, a ja będę się nim cieszyć i o niego zamartwiać, wychowywać, dbać o zdrowie i żeby rósł szczęśliwie. Jak z pozostałą dwójką [emoji172]

Ogarniam, robię pastę z jajek i makreli, dzieci poszli na dwór, plucze pralkę z octem aby naszykowac ja taka pachnąca bo niedługo będę prac tycie ubranka hihi, w czwartek zacznie szykować kat dla małego po lat wysprzatam pókoj, na weekend nic nie muszę gotować bo wesele i w ndz obiad rodzinny w restauracji więc oby już znaleźć się w pn w szpitalu wtedy zacznę być spokojna

Mój nie chce iść na tę operację
Mój mowi, że jeszcze raz śmiałoby poszedł :)

Ja czekam u lekarza , obsuwa jakaś . Brwi zrobione, ostatnie spotkanie w szkole rodzenia zaliczone. Ale dzisiaj położna mnie wkurzyła . Było o karmieniu . I niby jedzcie wszystko, ale kawy nie, owoców cytrusowych też nie, bo one są z innego kontynentu i my nie jesteśmy przyzwyczajeni i mogą powodować alergie u dziecka :< i nabiału tez nie , i broń Boże krowiego mleka bo to alergie grrrr

Ja czekam u lekarza , obsuwa jakaś . Brwi zrobione, ostatnie spotkanie w szkole rodzenia zaliczone. Ale dzisiaj położna mnie wkurzyła . Było o karmieniu . I niby jedzcie wszystko, ale kawy nie, owoców cytrusowych też nie, bo one są z innego kontynentu i my nie jesteśmy przyzwyczajeni i mogą powodować alergie u dziecka :< i nabiału tez nie , i broń Boże krowiego mleka bo to alergie grrrr
Niech się wali!!

reklama

Ale mnie wkurzyła bym jej wygaręła..

Do góry