U mnie tydzien temu byla 1 cm,.teraz 2 cmMój mąż też bierze 2 tyg od piatku
Czop odpadł tydzień temu, mam zdjecie A szyjka się wydluzyła hihi..
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tydzien temu byla 1 cm,.teraz 2 cmMój mąż też bierze 2 tyg od piatku
Czop odpadł tydzień temu, mam zdjecie A szyjka się wydluzyła hihi..
[emoji172] [emoji170] [emoji169]Brzuch troche boli.
Po cesarce Ulke mial moj chlop. Nie karmili jej mm, czekali za mna.
Najadla sie z lewego cyca i spi teraz u ojca na recach
l
Hej jak fajnie Gratulacje [emoji7] [emoji7] [emoji7]Hej.
Kluska 3300g i 51 cm bodajze o 12:30 ja wyciagneli
Gratulacje odpoczywaj i daj znać jak odetchnieszHej.
Hej.
Dziewczyny ile jeszcze zostało nie rozpakowanych , bo coś mi się wydaje , że nie wiele i z tego ja będę ostatnią [emoji85] muszę jakos moja kluskę wygonic z brzucha, tylko nie wiem jak już posprzątane, dzisiaj wykorzystam mojego chłopa jak tylko wróci z pracy , może coś ja ruszy , chociaż ostatnio miałam tylko twardnienia brzucha po naszych igraszkach, moje dziecko jest uparte [emoji41]
Myślisz,? bo ja już zwatpilam żadnych , ale to żadnych objawow zblizajacego się porodu prędzej wywolaja mki ten poród, jak ona sama zechce wyjść [emoji5]Spokojnie przyjdzie czas i na Ciebie
Dziewczyny ile jeszcze zostało nie rozpakowanych , bo coś mi się wydaje , że nie wiele i z tego ja będę ostatnią [emoji85] muszę jakos moja kluskę wygonic z brzucha, tylko nie wiem jak już posprzątane, dzisiaj wykorzystam mojego chłopa jak tylko wróci z pracy , może coś ja ruszy , chociaż ostatnio miałam tylko twardnienia brzucha po naszych igraszkach, moje dziecko jest uparte [emoji41]
Gratulacje! No wcale nie kluskaHej.