@wiciowamama trzymam za Was kciuki daj znać, jak już będzie po i odzyskasz trochę sił
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@oluchapoducha też kiedyś taka byłam, że milczałam ale nauczyłam się być taka jak ludzie do mnie podchodzą, za dużo złego doświadczyłam...Martabunia co za okropna lekarka agula Ty to taka asertywna babka, mnie nie miłe komentarze paralizuja.... milczę i jest mi smutno
Haha no dzięki tylko myszy na mnie nie naślij...Jejku jak ty mnie wnerwiasz ja też chcę już swojego
U mnie zebranie u K. mąż uprzedził że nie będzie nikogo bo ja nie dam rady a on wyjeżdża to go Pani oskubała na 50 zł i powiedziała że spokoA mój mąż będzie w czwartek w domu, ja dziś nieszczęsne zebranie w domu katechetycznym w związku z pierwszą komunią świętą u Bartka a jutro zebranie w szkole też u Bartka a w czwartek u Kamila, w piątek zaś ginekolog, codziennie coś [emoji13]
No tak jak kasa się zgadza to reszta nie musi [emoji12]U mnie zebranie u K. mąż uprzedził że nie będzie nikogo bo ja nie dam rady a on wyjeżdża to go Pani oskubała na 50 zł i powiedziała że spoko
No nie papierki podpisać można "przy okazji" ale forse jak tylko się da to ciągnąć na zapasNo tak jak kasa się zgadza to reszta nie musi [emoji12]
To chyba klusiunia nie kluska. Okruszynka. Jak się czujecie?Hej.
Kluska 3300g i 51 cm bodajze o 12:30 ja wyciagneli
Gratuluję! Jak Ty się czujesz no i co z tą domniemaną wadą u malutkiej?Hej.
@wiciowamama serdeczne gratulacje [emoji5] odpoczywaj teraz i nabierają sił po CC [emoji8]Hej.