reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hity z patologii radomskiej.

Pani ordynator jak zwykle musi się wyżyć na pacjentkach.
Dziewczyna nie pełnoletnia chyba leży na patologii , badała ją i powiedziała jej ,że było się uczyć fizyki i matmy , a nie za chłopami oglądać.

Druga grubsza usłyszała to co ja miesiąc temu :ile.pani przytyla w tej ciąży !!! Pani się nie da zbadać !!!

Mówię wam nagrać te teksty i zrobić porządek. Są tacy fajni lekarze , którzy mogliby być ordynatorami ... 70 lat to już nie czas na takie rządy. Jakie to smutne .
Nosz ku... mać jak można być tak chamskim i bezczelnym[emoji35] jak by mi ktokolwiek tak powiedział to najpierw wiązka do samej osoby a potem skarga [emoji35]
Mój doktorek mi na początku ciąży ni to zapytał ni powiedział że kto decyduje się na dziecko w wieku 36 lat... Ja do niego krótko po pierwsze nie decydowałam się na to dziecko a po drugie nie czuje się staro... Przeprosić nie przeprosił ale widać że głupio mu było...

reklama

Dziewczyna nie pełnoletnia chyba leży na patologii , badała ją i powiedziała jej ,że było się uczyć fizyki i matmy , a nie za chłopami oglądać.

Druga grubsza usłyszała to co ja miesiąc temu :ile.pani przytyla w tej ciąży !!! Pani się nie da zbadać !!!

Mówię wam nagrać te teksty i zrobić porządek. Są tacy fajni lekarze , którzy mogliby być ordynatorami ... 70 lat to już nie czas na takie rządy. Jakie to smutne .

Co za paskuda !!! Kopa jej sprzedać

Hej dziewczyny co jeszcze nie urodziły a są juz ze tak powiem na wychodnym któraś z was!? miała skurcze brzucha z bólem krzyża opasajace tak to opisuje co półtorej godziny trwające po pół godziny i nasilaja ce. Mam termin za 2 dni

Hej dziewczyny co jeszcze nie urodziły a są juz ze tak powiem na wychodnym któraś z was!? miała skurcze brzucha z bólem krzyża opasajace tak to opisuje co półtorej godziny trwające po pół godziny i nasilaja ce. Mam termin za 2 dni
Ja odczuwam bóle z krzyża , przy czym spina mi się brzuch i jest mi nie dobrze , ale KTG nic nie zapisuje.

Generalnie już. zwykłe ale planuje dynie na halloween i skrzata na swieta
Ja to w sukienki będę szła [emoji23] Ja mieszkam blisko teściowej, u niej mieszka jeszcze córka z mężem i też dwójką dzieci, chłopakami oraz jeszcze szwagier, mojego męża brat, na 2 domy 7 facetów i 3 kobiety [emoji23] jak szwagierki starszy syn lat 11 dowiedział się że będzie miał kuzynke to powiedział "no w końcu jakaś dziewczyna będzie w domu" [emoji23]

Normalnie brak słów!!!

reklama
Zwolnienie podobnie u jakiegokolwiek internisty mozna przedluzyc,.a jak Cię zabiora na odzial, to szpital musi wystawic.
Ja tez po badaniu, mega szybko poszlo, z matszu ma ktg, skurczy brak, tetno ok.
Potem na fotel, szyjka 2 cm,.rozwarcie 1,5 palce, glowka nisko. Przeplywy ok.
Wszyscy tez mili (moze dlatego ze moja gin pracuje w szpitalu).
Zalecenia podobne,,stymulacja skutków i wspolpraca z mężem.
Na ktg to by najchętniej codziennie mnie przyjmowali, ale powiedzialam ze chce za 2-3 dni, bo dojazdy męczą.
A szybkie pojscie patologie sam doktor odradzal, bo.leza dziewczyny i nic sie nie dzieje, w domu przedzej sie samo zacznie ☺
W którym szpitalu?

Do góry