reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hity z patologii radomskiej.

Pani ordynator jak zwykle musi się wyżyć na pacjentkach.
Dziewczyna nie pełnoletnia chyba leży na patologii , badała ją i powiedziała jej ,że było się uczyć fizyki i matmy , a nie za chłopami oglądać.

Druga grubsza usłyszała to co ja miesiąc temu :ile.pani przytyla w tej ciąży !!! Pani się nie da zbadać !!!

Mówię wam nagrać te teksty i zrobić porządek. Są tacy fajni lekarze , którzy mogliby być ordynatorami ... 70 lat to już nie czas na takie rządy. Jakie to smutne .
Nosz ku... mać jak można być tak chamskim i bezczelnym[emoji35] jak by mi ktokolwiek tak powiedział to najpierw wiązka do samej osoby a potem skarga [emoji35]
Mój doktorek mi na początku ciąży ni to zapytał ni powiedział że kto decyduje się na dziecko w wieku 36 lat... Ja do niego krótko po pierwsze nie decydowałam się na to dziecko a po drugie nie czuje się staro... Przeprosić nie przeprosił ale widać że głupio mu było...

reklama

Dziewczyna nie pełnoletnia chyba leży na patologii , badała ją i powiedziała jej ,że było się uczyć fizyki i matmy , a nie za chłopami oglądać.

Druga grubsza usłyszała to co ja miesiąc temu :ile.pani przytyla w tej ciąży !!! Pani się nie da zbadać !!!

Mówię wam nagrać te teksty i zrobić porządek. Są tacy fajni lekarze , którzy mogliby być ordynatorami ... 70 lat to już nie czas na takie rządy. Jakie to smutne .

Co za paskuda !!! Kopa jej sprzedać

Hej dziewczyny co jeszcze nie urodziły a są juz ze tak powiem na wychodnym któraś z was!? miała skurcze brzucha z bólem krzyża opasajace tak to opisuje co półtorej godziny trwające po pół godziny i nasilaja ce. Mam termin za 2 dni

Hej dziewczyny co jeszcze nie urodziły a są juz ze tak powiem na wychodnym któraś z was!? miała skurcze brzucha z bólem krzyża opasajace tak to opisuje co półtorej godziny trwające po pół godziny i nasilaja ce. Mam termin za 2 dni
Ja odczuwam bóle z krzyża , przy czym spina mi się brzuch i jest mi nie dobrze , ale KTG nic nie zapisuje.

Generalnie już. zwykłe ale planuje dynie na halloween i skrzata na swieta
Ja to w sukienki będę szła [emoji23] Ja mieszkam blisko teściowej, u niej mieszka jeszcze córka z mężem i też dwójką dzieci, chłopakami oraz jeszcze szwagier, mojego męża brat, na 2 domy 7 facetów i 3 kobiety [emoji23] jak szwagierki starszy syn lat 11 dowiedział się że będzie miał kuzynke to powiedział "no w końcu jakaś dziewczyna będzie w domu" [emoji23]

Normalnie brak słów!!!

reklama
Zwolnienie podobnie u jakiegokolwiek internisty mozna przedluzyc,.a jak Cię zabiora na odzial, to szpital musi wystawic.
Ja tez po badaniu, mega szybko poszlo, z matszu ma ktg, skurczy brak, tetno ok.
Potem na fotel, szyjka 2 cm,.rozwarcie 1,5 palce, glowka nisko. Przeplywy ok.
Wszyscy tez mili (moze dlatego ze moja gin pracuje w szpitalu).
Zalecenia podobne,,stymulacja skutków i wspolpraca z mężem.
Na ktg to by najchętniej codziennie mnie przyjmowali, ale powiedzialam ze chce za 2-3 dni, bo dojazdy męczą.
A szybkie pojscie patologie sam doktor odradzal, bo.leza dziewczyny i nic sie nie dzieje, w domu przedzej sie samo zacznie ☺
W którym szpitalu?

Do góry