reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W
Już właśnie poczytałam co trzeba robić w takich sytuacjach, dmuchać w wasik, wziąć na ręce a na samym końcu jak nie pomoże to położyć na płaskim 4 palce wysunąć pod kark i dmuchać w usta, ale musiałaś się zmartwic matko jedyna
@StarAnia , wspolczuje bardzo i podziwiam, ze zachowalas zimna krew i zrobilas co trzeba!

reklama
Czekamy na kolegów i koleżanki po tej stronie brzucha.
photo_editor_1536662272956.jpg

Załączniki

• photo_editor_1536662272956.jpg
    688,6 KB · Wyświetleń: 447
Hity z patologii radomskiej.

Pani ordynator jak zwykle musi się wyżyć na pacjentkach.
Dziewczyna nie pełnoletnia chyba leży na patologii , badała ją i powiedziała jej ,że było się uczyć fizyki i matmy , a nie za chłopami oglądać.

Druga grubsza usłyszała to co ja miesiąc temu :ile.pani przytyla w tej ciąży !!! Pani się nie da zbadać !!!

Mówię wam nagrać te teksty i zrobić porządek. Są tacy fajni lekarze , którzy mogliby być ordynatorami ... 70 lat to już nie czas na takie rządy. Jakie to smutne .

Wiesz co, po tej aferze z Anią, to nie wiem, czy chce tu coś wstawić :( a pochwalilabym się z chęcią :<

Też tak kiedyś robiłam mojemu S :D ale po operacji przegrody nosowej już nie chrapie i mam spokój xD
Jesli ten watek daloby sie przerobic na prywatny to tez jestem za. Bardzo duzo tu intymnych rzeczy piszemy, a widac niezyczliwych nie brakuje...

reklama
Do góry