reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Berek.
Dwupaczkom ogłaszam: Porodówka mi się śniła także szykować się na porody.

Ja mam od wczoraj TERRORYSTĘ w domu. Menda drze się jakby sprawdzał wydajność płuc. Chce cycka a jak go ma to już nie chce... I tak all day long... and night. Kołacze mi się kawałek Beatlesów po głowie: It's been a hard day night... tylko nie pracuję jak pies a karmię jak krowa... mleczna...
Młody pierdzi ale z takim wysiłkiem... męczy się chłopaczyna jeszcze... no ale chyba na cycu to szybko minie - naiwnie w to wierzę.

Tygrysek pozdrawia ciotki:
Zobacz załącznik 896760

P.S. Bledniemy! Żółty kurczak będzie już tylko wku..wionym kurczakiem ;)
Miki jest cudowny :)
Czytałam w książce Magdy Karpieni o kryzysie trzeciego tygodnia to może dlatego Miki taki niespokojny i nie wie czego chce .

reklama
Super :) a wiesz, ze moj maly tez od wczoraj jakis niespokojny jest, tez sie prezy. Na chwile jak zasnie, to zaraz sie budzi i szuka cyca i wlasnie zaraz nie chce. Myslisz, ze to cos od jedzenia? Ja jem WSZYSTKO od poczatku i wczesniej tego nie mial. Zauwazylam, ze robi mniej kupy i nie po kazdym karmieniu

Rozmawialam z babeczka w szpitalu o tym bo moja tez.sie prezy i mowi ze.w.brzuszku zachodza procesy gnilne juz wiec moze sie.tak dziac...

Mi cyca cyca czasem elegancko a.czasem wpada w taka furie ze nie da sie jej uspokoic..

reklama
Do góry