reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na obchodzie lekarz stwierdzil po ktg, ze faktycznie cos zaczyna sie dziac i ze biora mnie na badanie. Tak mi zrobil to badanie, ze sie cala okrwawilam, idiota :/ no i skurcze niewiele daja, szyjka skrocona ale wewnetrznie jestem zamknieta. Daja mi na razie spokoj, a jak nic nie bedzie sie rozkrecac to od jutra beda myslec o wywolaniu.
A wczoraj wieczorem inna mowila, ze od piatku [emoji23]
Teraz mnie wszytsko boli [emoji17]
Ja po badaniu szyjki jak coś mi tam ponaciskała też zaczęłam najpierw plamić, później krwawić. Myślę że specjalnie tak zrobił żeby coś się ruszyło samo .

reklama
A ja dostałam 3 kartony ubranek dla małej [emoji44] tzn musiałam je przebrać bo cześć też po chłopcu była ale zawsze coś tam wybrałam i z 3 został 1 ale to już na trochę większe dziecko tak od 68 w górę. Pierwsza pralka już pierze [emoji846] a zaraz musze jechać do szkoły starszemu ćwiczenia z historii zawieźć bo siermięga zapomniał [emoji35]

Proszę Cię, nie zostawiaj mnie z tym czekaniem na cc. Albo w każdej chwili zabierz ze sobą, nie będę na żadną porę narzekać [emoji3] Jakoś mi łatwiej jak wiem, że też czekasz.

Dziś się muszę użerać, żeby mnie ortopeda przyjął, a ktoś puścił w kolejkę od 14 do 20tej. Zależy mi na nim, bo to on mi zlecił cc 5 lat temu. Jak nie, to prywatnie w piątek za 120-150 zł [emoji34] nawet nie wiem co za jeden.
A co do chrapania, to poprzednio przed cc byłam na sali z 8 łóżkami i tam ze 2 dziewczyny bardzo narzekały na chrapanie kilku innych. Kiedyś się obudziłam w nocy i wszystkie chrapały [emoji3] te narzekające najgłośniej [emoji1]
Nie zostawiam cię czekamy razem hihi

Wybaczcie, że narzekam, ale już nie mogę siedzieć na tych krzesłach.. nie przyjadę tu drugi raz - jak nie wiem co.. to kpina.. niedobrze mi, głowa mnie rozbolala. Zaraz się stąd zwijam..
Czekanie na tych korytarzach w szpitalu to jakaś tragedia . Mogliby jakoś inaczej to rozwiązać, a nie kazać kobietom w ciąży siedzieć godzinami .

Marciaa co ubierasz małej na wyjście? Jakiś dresik, czy pajaca cieplejszego? Klara współczuję sytuacji... córka teraz może się bać chodzić do szkoły...
Dziękuję wszystkim za zrozumienie.
Liczę, że moja się jednak nie będzie bać. Jeszcze będę z nią o tym mówić. Zobaczymy czy coś się jeszcze będzie dziś w szkole działo.

Zależało mi, żeby wiedziała że to nie tak, że ktoś może ją straszyć, że dyrektor się nieporozumieniami między dziewczynkami nie zajmuje i że jak mimo to ta matka będzie się tak zachowywać to my coś z tym zrobimy.
Ona jest dojrzała nad wiek, tylko wrażliwa. Zresztą jakby mnie tak ktoś potraktował, jeszcze przed lekcjami, na korytarzu i przy innych to też myślę bym podobnie jako 9latka zareagowała. Zwłaszcza że nic takiego jej nie powiedziała, to jest tak głupie, że mi się nawet sytuacji nie chce tu opisywać.

Sama pojechałam do szkoły na adrenalinie, a kiedy zeszła ledwo żyję. Słabo mi, niedobrze, brzuch boli i muszę się zbierać do przychodni po skierowanie do ortopedy.

reklama
Witam was dziewczyny, jestem już z Zuzia w domu wczoraj nas wypisali.. przetrzymali nas dłuzej mala stracila troche na wadze ale nadrobiła.. ja jeszcze slabo się czuje ale powoli dochodzę do siebie, cięcie jeszcze boli ale dam radę .. W szpitalu miałam sale wykupiona i mógł ktoś ze mną być przez cały pobyt ... to było dobre bo sama nie dałabym rady za bardzo osłabiona jestem .. tata Zuzi dzielnie nią i mna sie opiekował zdał pierwszy egzamin ..
W szpitalu już nie kąpie się dzieci dopiero wczoraj była w.domu pierwsza kąpiel daliśmy rade ..
Aha w Wejherowie w szpitalu jest jakaś bakteria w wodzie i nie można pić , myć i ogólnie prawie nic robić z ta woda ...
Muszę nadrobić forum bo nie miałam mocy śledzić

Załączniki

• IMG_20180909_185459.jpg
    IMG_20180909_185459.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 169
Do góry