reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O mamo, mi sie to zdjecie Milosza w ogole nie skojarzylo zbereznie, co ludzie maja w glowach! [emoji53]

Co do tych skurczy to polozna nawet byla zaskoczona ze ich tak duzo i ze takie silne, zyczyla mi zeby dalej nie bolalo skoro nic nie czuje :p tylko ze rozwarcie zadne sie nie robi, a na usg jeszcze czekam.

Dziewczyny ja po wizycie u położnej, szyjki nie sprawdzała, według jej rąk mała waży 3 kg . W czwartek pojawią się u mnie z wizytą w domu i mam ustalony termin na poniedziałek następny na wywołanie, jeżeli do tej pory nic się nie ruszy . To będzie mój 41t i 2 dni i obym nie musiała tak długo czekać. To na tyle !

Ale u was są do przodu:) usg w rękach:) hihi
Trochę długo do tego poniedziałku dla Ciebie. Zostaje udać że wiedzą co robią i dziecko najlepiej wybierze się siebie moment. Trzymam kciuki abyś nie musiała tyle czekać. Trzymaj sie

Ale u was są do przodu:) usg w rękach:) hihi
Trochę długo do tego poniedziałku dla Ciebie. Zostaje udać że wiedzą co robią i dziecko najlepiej wybierze się siebie moment. Trzymam kciuki abyś nie musiała tyle czekać. Trzymaj sie
Tak troszkę za długo, ale nie mam wyjścia, chyba że się pochlastam [emoji12] no mam nadzieję że moje dziecko że chce nie denerwować już mnie i samo wyjdzie liczę, że się tak stanie . Zawsze dobrze wiedzieć że się ma jakiś termin wrazie czego. Dzięki, w takim razie ja chyba będę ostatnia bo poniedziałek to jest 17 .09 połowa miesiąca . [emoji85]

A jednak.. W niektórych bankach np w ing jak ci się skończy ważność dowodu nie wykonasz żadnej operacji. Nawet kasy z bankomatu nie weźmiesz..
Wg regulaminu to w zadnym banku nic nie zrobi. nawet na poczcie jakies pełnomocnictwo czy reklamacja. Ale całe szczęście że teraz szybko te dowody sie wyrabia.

reklama
Do góry