reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wg regulaminu to w zadnym banku nic nie zrobi. nawet na poczcie jakies pełnomocnictwo czy reklamacja. Ale całe szczęście że teraz szybko te dowody sie wyrabia.
Jakby nie patrzeć to umowa dot. najmu lokalu więc dowód być musi.... a te dwa tyg. dają mi w sumie dodatkowy czas na zbieranie kasy czy pakowanie...

Tak troszkę za długo, ale nie mam wyjścia, chyba że się pochlastam [emoji12] no mam nadzieję że moje dziecko że chce nie denerwować już mnie i samo wyjdzie liczę, że się tak stanie . Zawsze dobrze wiedzieć że się ma jakiś termin wrazie czego. Dzięki, w takim razie ja chyba będę ostatnia bo poniedziałek to jest 17 .09 połowa miesiąca . [emoji85]

A macierzyński już Ci leci niestety No nie?

Bajdelka z jednej strony racja, po co ma kąty zwiedzać. Z drugiej ja nie mogłam długo usiąść i ledwo chodziłam po porodzie. Poszłam tam do niej , mówi do mnie proszę usiąść przy biurku, a ja ze nie dziękuję. To była dla mnie wyprawa. Potem zapisała nas, noworodka do pediatry wraz z dziećmi chorymi w poczekalni.... u mnie nie ma podziału na zdrowe/ chore :(
O masakra, ja ogólnie nie potrzebuje położnej w domu ale znając życie przyjdzie

reklama
Do góry