reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czyli teoretycznie już bezpieczny termin. Jak to nie jest żywą krew to bym nie jechała. Nie miałaś wizyty u gina w ostatnich dniach?
w szpitalu bylam na początku września bo mialam moje tętno za wysokie- cały weekend. wszystko było ok i pozamykane i ciasno. A ze w nocy naprawde czulam jak sie obniża to jestem przekonana ze cis sie tam poskrscalo...

reklama
jestem troszke dziwna bo ja cala ciaze plamie. nawet dwa tyg temu odstawilam dupka to musiałam coraz rzadziej brac bo jak za szybko chcialam odstawic to plamienie. jak więcej pochodzę niz wykle to plamienie. i za każdym razem nie wiadomo skąd to. nawet teraz jeszcze luteine biore 1x1 bo też odstawiam stopniowo. nawet po badaniu ginekologicznym plamie.... taki wrazliwiec jestem.
Aaa chyba że tak, może jeżeli nie masz skurczy a maleństwo się rusza to nie ma sensu jechać. Jeżeli sama nie jesteś pewna to zrób to co uważasz za słuszne.

w szpitalu bylam na początku września bo mialam moje tętno za wysokie- cały weekend. wszystko było ok i pozamykane i ciasno. A ze w nocy naprawde czulam jak sie obniża to jestem przekonana ze cis sie tam poskrscalo...
No teraz już może, w końcu kiedyś urodzić trzeba ;) jeśli się niepokoisz, to podjedź na ip, ale myślę, ze to raczej optymistyczny objaw :)

Aaa chyba że tak, może jeżeli nie masz skurczy a maleństwo się rusza to nie ma sensu jechać. Jeżeli sama nie jesteś pewna to zrób to co uważasz za słuszne.
w szpitalu jak tylko usłyszą moj przypadek to mnie tam zamkną znowu i już do końca tam będę siedzieć. malego nasluchuje i chyba ma sie dobrze. dzos nic nie boli. wizyta za tydzień. poobserwuje się dziś i jeśli coś bedzie nie grać to podjadę do szpitala.

w szpitalu jak tylko usłyszą moj przypadek to mnie tam zamkną znowu i już do końca tam będę siedzieć. malego nasluchuje i chyba ma sie dobrze. dzos nic nie noli. wizyta za tydzień. poobserwuje się dziś i jeśli coś bedzie nie grać to podjadę do szpitala.
Jeżeli nic nie boli, brak skurczy to tylko obserwuj ruchy maluszka i te plamienia czy się nie nasilają [emoji846]

reklama
Do góry