reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie położna miała być w piątek , przełożyła na dzisiaj na 8 i była u mnie ponad godzinę . I kolejna wizyta w piątek , któraś z Was wie ile tych wizyt jest ? Ja myślałam że przyjedzie raz i po temacie .
Oczywiście szwów w domu nie mogą ściągać więc czeka mnie jeszcze wycieczka do gina prowadzącego i proszenie żeby mnie przyjął bez rejestracji .
Mi 3 lata temu polozna mowila, ze 4 wizyty w ciągu 6 tyg pologu. Nie wiedzialam, ze sa ramy czasowe, wiec u mnie byla tylko 2 razy, .i to drugi juz po terminie, ale podpisala data wsteczna

reklama
Dziękuję za miłe słowa. Widzę że to chyba standardowa przypadłość ból promieniujacy do jednej nogi. Najgorzej w nocy bo nie można znaleźć wygodnej pozycji bez bólu. Mi czasami łagodzi ból wmasowanie maści. Bo to niestety objawy rwy kluczowej A w naszym stanie to jedynie paracetamolem można się wesprzeć. Na mnie niestety nie działa więc nie biorę.
Z tym bólem to ja też tak mam. Wydaje mi się ,że to rwa kulszowa.

A ja jestem już na patologii . Co prawda na korytarzu. Ale dobrze jest. Czekam na ktg , co więcej nie wiem [emoji16]

Ale wagowo jest dużo wg szpitala 4100 , a wg ostatniego USG pani doktor stwierdziła,że nawet do 4.5 . Ale co będzie zobaczymy [emoji16] może się wyposrodkuje.
Nie wyspałam się , ale dobrze ,że jestem , nie żałuję . Zobaczymy na ktg czy coś się ruszy :D

A ja jestem już na patologii . Co prawda na korytarzu. Ale dobrze jest. Czekam na ktg , co więcej nie wiem [emoji16]

Ale wagowo jest dużo wg szpitala 4100 , a wg ostatniego USG pani doktor stwierdziła,że nawet do 4.5 . Ale co będzie zobaczymy [emoji16] może się wyposrodkuje.
Nie wyspałam się , ale dobrze ,że jestem , nie żałuję . Zobaczymy na ktg czy coś się ruszy :D
Powodzenia @martabunia [emoji5] Czekamy na jakiekolwiek informacje [emoji846]

reklama
Do góry