Mama7
Fanka BB :)
Oj matka matka.. robisz synowi maseczke
Cudny widok.. już się nie mogę doczekać takiego u siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj matka matka.. robisz synowi maseczke
Ale cudnie wyglądasz. I ta piłeczka.. jak beda wygladac twoje piersi w nawale to nie wyobrażam sobie..U mnie od czopa tydzień minął i dalej siedzę skurcze tez były w nocy i bóle na miesiączkę 2 dni i tez minęło :-) jutro sesja u fotografa!
U nas dzisiaj 37+2
Zobacz załącznik 896180
ja przenosilam pierwszego 15 dni , i bardzo nie chce powtorki ☺Termin porodu to tylko umowna data.
Dziewczyna wczoraj urodzila 41 tc, przenosila tydzien rowny
O matko jak tu super wyglądasz.. niemożliwe że kilka godzin temu urodzilaś dziecko prawie 4 kg.. szok.. mistrzyni..Tak sie skulila i pieknie ssie...jaki spokoj...zapach...bosko
Mojego starszego syna wymierzyli na 3700 na urodzil sie 4100 a drugiego na ok 4000 a urodzil sie 4200
Wiec u mnie zawsze wieksi wyskakiwali
O już dawno, jakiś miesiąc :-) ja bym nie zaznała spokoju, gdybym nie miała wcześniej zreszta mój S.tez już był ciekawy, jak będzie wyglądaćWidzę Mercedes już stoi [emoji6] mój mąż powiedział że dopiero odbierze ze sklepu jak urodze [emoji12] trzymam kciuki za jutrzejszą sesję [emoji110]
2 tygodnie przed terminem to tez w terminie, wiec się mogę szykowaćTak tylko u Ciebie to 37 tydzień a u mnie już 40 i nadal nic A czop był jednorazowy i to bardzo mały, także Ty masz czas [emoji106]
Dziękuje ;-) ooooj nie załamuj może w jakiś magiczny sposób nawał mnie ominie ?:>>Ale cudnie wyglądasz. I ta piłeczka.. jak beda wygladac twoje piersi w nawale to nie wyobrażam sobie..
U mnie narazie rosołek gotowy, a później na schaboszczaki do mamyA co u was na obiad ?
Gratulacje! [emoji324][emoji8][emoji512]Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu
Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Może to zaginiona siostra bliźniaczka [emoji23]@Marciaa gratki !
U mnie niedzielnie nudno sie zapowiada.
Jutro maja robic echo serca u malej.
Takze dwa dni jeszcze na bank.
Tymczasem leze juz zawiazana pasami i czekam az mi ktg podprowadza.
Lezalam z dwoma babkami, obie urodzily. Jedna CC druga SN.
Teraz mi dolozyli laske ale w 25tc i wyglada bardzo podobnie do @KINDERBUENOO88 !!!!!
Nawet ksztalt okularow podobny. Hihi.
U mnie na USG było widać włoski i mała urodziła się z dużą czupryną. Nawet leksrz pokazywał mi na monitorze taką szczecinkę [emoji38]Marciaa mam wrażenie , że jest podobna do Ciebie
Z tymi wymiarami to faktycznie lipa. Pewnie jeśli u mnie jest 4+ to mała pewnie będzie miała 3600
W nocy obudził mnie skurczyk, ale poza tym cisza. Brzuch pobolewał jak a @ nawet nocą, ale było to znośne. Teraz wstałam i też tak mi ćmi. Co będzie to będzie , teraz już mi wszystko obojętne. Tak bliżej niż dalej .
To chyba statnia noc w domu, choć w sercu mam nadzieję, że będę w tych 5% które rodzi w dniu terminu, ale to musiało by być jak na filmie Szybko , zwięźle i dzidziuś urodzony w aucie
Nie wiem jak na tej patologii, ale czuję, że będą wywoływali poród. Tak bardzo chce mieć już ją przy sobie <3 Czuję, że jest jej nie wygodnie.
Ostatnio doktor powiedziała mi ,, ojej jakie ma włosy ''. Wam też mówili lekarze, sprawdziło się ? Ciekawa jestem jakim cudem można to zauważyć
Mleczne SPA dla Miłoszka [emoji7]