reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny.
U mnie też dzisiaj termin. I nic się nie dzieje.
Ale ja mam umowę z córką na 15 (korekta do 14) Więc jeszcze do piątku.

Wiciowamama mi się wydaje że twoja córeczka będzie większa niż szacują.. może tych ubranek starczy? No nie wiem. Tyle co masz na kilka dni da radę, a jakby coś to sobie potem dokupisz. Mój bratanek ważył 3150 i miał 56cm. Ubranka 56 nosił około miesiąca.
Ja mam 56 tylko kilka po synku, nie dokupywalam. Niby ostatnio szacowali na 3600- ja się szykuje na 3800.. A ile długa.. zobaczę.. mam plan od razu ja w 62 pakowac.

Widzę Mercedes już stoi [emoji6] mój mąż powiedział że dopiero odbierze ze sklepu jak urodze [emoji12] trzymam kciuki za jutrzejszą sesję [emoji110]
O już dawno, jakiś miesiąc :-) ja bym nie zaznała spokoju, gdybym nie miała wcześniej :D zreszta mój S.tez już był ciekawy, jak będzie wyglądać :)

Tak tylko u Ciebie to 37 tydzień a u mnie już 40 i nadal nic A czop był jednorazowy i to bardzo mały, także Ty masz czas [emoji106]
2 tygodnie przed terminem to tez w terminie, wiec się mogę szykować :D
Ale cudnie wyglądasz. I ta piłeczka.. jak beda wygladac twoje piersi w nawale to nie wyobrażam sobie..
Dziękuje ;-) ooooj nie załamuj :( może w jakiś magiczny sposób nawał mnie ominie ?:>>

reklama
Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu

Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Gratulacje! [emoji324][emoji8][emoji512]
@Marciaa gratki ! :)

U mnie niedzielnie nudno sie zapowiada.
Jutro maja robic echo serca u malej.
Takze dwa dni jeszcze na bank.
Tymczasem leze juz zawiazana pasami i czekam az mi ktg podprowadza.
Lezalam z dwoma babkami, obie urodzily. Jedna CC druga SN.
Teraz mi dolozyli laske ale w 25tc i wyglada bardzo podobnie do @KINDERBUENOO88 !!!!!
Nawet ksztalt okularow podobny. Hihi.
Może to zaginiona siostra bliźniaczka [emoji23]
Marciaa mam wrażenie , że jest podobna do Ciebie :)
Z tymi wymiarami to faktycznie lipa. Pewnie jeśli u mnie jest 4+ to mała pewnie będzie miała 3600 :D
W nocy obudził mnie skurczyk, ale poza tym cisza. Brzuch pobolewał jak a @ nawet nocą, ale było to znośne. Teraz wstałam i też tak mi ćmi. Co będzie to będzie , teraz już mi wszystko obojętne. Tak bliżej niż dalej .

To chyba statnia noc w domu, choć w sercu mam nadzieję, że będę w tych 5% które rodzi w dniu terminu, ale to musiało by być jak na filmie :D Szybko , zwięźle i dzidziuś urodzony w aucie :D

Nie wiem jak na tej patologii, ale czuję, że będą wywoływali poród. Tak bardzo chce mieć już ją przy sobie <3 Czuję, że jest jej nie wygodnie. :D

Ostatnio doktor powiedziała mi ,, ojej jakie ma włosy ''. Wam też mówili lekarze, sprawdziło się ? Ciekawa jestem jakim cudem można to zauważyć :)
U mnie na USG było widać włoski i mała urodziła się z dużą czupryną. Nawet leksrz pokazywał mi na monitorze taką szczecinkę [emoji38]
Mleczne SPA dla Miłoszka [emoji7]

Do góry