reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak sie skulila i pieknie ssie...jaki spokoj...zapach...bosko

Załączniki

• IMG_20180909_110658.jpg
    IMG_20180909_110658.jpg
    818,3 KB · Wyświetleń: 202
W ramach rozweselenia.
Dziewczyny nie ma lepszych i gorszych mam. Póki nie pijesz, nie bijesz, nie robisz krzywdy - jesteś taka mamą, jaka ma być.

Wkurza mnie okreslanie walki o coś, co jest dla nas ważne, jako zatracanie siebie. Póki coś jest dla mnie ważne, to będę na głowie stawać, żeby to zrealizować i nikomu nic do tego. Szanuje i nie wtrącam się w wybory innych, ale oczekuję tego samego w zamian. Coś dla Ciebie nie jest ważne? Nie musi. Ale nie wmawiaj innym, że dla nich też nie powinno.
FB_IMG_1536484529389.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1536484529389.jpg
    FB_IMG_1536484529389.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 364
Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu

Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Gratulacje.. idziesz w rekord:) A przypomnij na kiedy miałaś termin?
Piękne zdjecie:)

reklama
Do góry