gratuluje☺ dziewczynka jednak mniejsza, moze moja tez bedzie mniejsza ☺Normalna.pozycja zadnych cudow :-) :-) lekarz sie sie smial ze mial wejsc mi dac znieczulenie jakies a ja juz maluszkiem :-) :-)
Juz by mi mogli ja dac...
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Tak tylko u Ciebie to 37 tydzień a u mnie już 40 i nadal nic A czop był jednorazowy i to bardzo mały, także Ty masz czas [emoji106]U mnie od czopa tydzień minął i dalej siedzę skurcze tez były w nocy i bóle na miesiączkę 2 dni i tez minęło :-) jutro sesja u fotografa!
U nas dzisiaj 37+2
Zobacz załącznik 896180
Mojego starszego syna wymierzyli na 3700 na urodzil sie 4100 a drugiego na ok 4000 a urodzil sie 4200
Wiec u mnie zawsze wieksi wyskakiwali
mi w warszwawie starszego oszacowali co do grama, ale byl super sprzet i lekarze. teraz mialam watpliwosci
a ja na jutro termin, i co? nic, ani czopa,.ani skurczyTak tylko u Ciebie to 37 tydzień a u mnie już 40 i nadal nic A czop był jednorazowy i to bardzo mały, także Ty masz czas [emoji106]
KatarzynaCarmen
No a ja na wczoraj termin i nic [emoji85] poczekaj bo jeszcze nas zaskoczy poród [emoji16]a ja na jutro termin, i co? nic, ani czopa,.ani skurczy
D
Deleted member 178444
Gość
W ramach rozweselenia.
Dziewczyny nie ma lepszych i gorszych mam. Póki nie pijesz, nie bijesz, nie robisz krzywdy - jesteś taka mamą, jaka ma być.
Wkurza mnie okreslanie walki o coś, co jest dla nas ważne, jako zatracanie siebie. Póki coś jest dla mnie ważne, to będę na głowie stawać, żeby to zrealizować i nikomu nic do tego. Szanuje i nie wtrącam się w wybory innych, ale oczekuję tego samego w zamian. Coś dla Ciebie nie jest ważne? Nie musi. Ale nie wmawiaj innym, że dla nich też nie powinno.
Dziewczyny nie ma lepszych i gorszych mam. Póki nie pijesz, nie bijesz, nie robisz krzywdy - jesteś taka mamą, jaka ma być.
Wkurza mnie okreslanie walki o coś, co jest dla nas ważne, jako zatracanie siebie. Póki coś jest dla mnie ważne, to będę na głowie stawać, żeby to zrealizować i nikomu nic do tego. Szanuje i nie wtrącam się w wybory innych, ale oczekuję tego samego w zamian. Coś dla Ciebie nie jest ważne? Nie musi. Ale nie wmawiaj innym, że dla nich też nie powinno.
Załączniki
Mama7
Gratulacje.. idziesz w rekord A przypomnij na kiedy miałaś termin?Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu
Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Piękne zdjecie
Mama7
MistrzyniDziekiiii :-) :-) :-) :-) :-) tak sie ciesze...:-) :-) :-) :-)
A czuje.sie.super moge.smigac :-)
reklama
Mama7
CudoMi na usg lekarz mowil, ze widzi wloski i rzeczywiscie sa