reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A w ogóle BEREK!
Koniec weekendu... aż mnie w dołku ściska.

Mikołaj od wczoraj się męczy podczas pierdzenia i dwójki. Nie znam się na tym. Nie wiem czy poza masowaniem brzucha i kładzeniem go ma nim można mu ulżyć i czy to moja wina czy mu układ pokarmowy dorasta i tak ma być? Ktoś coś?

reklama
Wiecie co mam trzech synów i każdy z innej parafii ;)
Kacper to w matkę męża poszedł. Bartek w rodzinę mojego ojca. A Mikołaj to w ogóle póki co oczywiście zmiksowany. Włosy ma najjaśniejsze ze wszystkich (K. po urodzeniu był blondasem ale nie aż tak jasnym) i mimo rzygania kwasem ma ich najmniej!
A podobny jest ZUPEŁNIE DO NIKOGO.
Byłam pewna że do Kacpra w tym wieku ale wczoraj przejżałsm zdjęcia z pierwszych dni życia K. i zupełnie nie podobni... Tak wiem "nudzę się" i zastanawiam jak to kurczątko będzie wyglądało za czas jakiś ;)
Póki co mam przeje...ne! Gdzie z Nim nie pójdę WSZYSCY mnie zagadują jaki on malutki i śliczny i w ogóle a ka jako aspołeczna wprost UWIELBIAM gdy zaczepiają mnie obcy ludzie i do mnie gadają i oczekują odpowiedzi...

Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu

Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)

Załączniki

• IMG-20180909-WA0003.jpg
    IMG-20180909-WA0003.jpg
    140,3 KB · Wyświetleń: 241
Dzień dobry brzuchatki i mamusie. Była to jak dotąd najgorsza noc w tej ciąży [emoji30] nie dość że do toalety wstać musiałam z milion razy to przy każdy wstaniu na nogi miałam wrażenie że moje biodra rozpycha lewarek a wszystkie wnętrzności przez pi...ę mi wylecą łącznie z Julką[emoji37] już nawet leżenie nic nie daje bo wszystko boli [emoji30] Ja chce już urodzić . A ta w najlepsze breakdanca sobie tańczy Sorry że tak z rana marudzę ale nikt tak nie zrozumie jak Wy [emoji6]

Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu

Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
@Marciaa serdeczne gratulacje [emoji847][emoji5] Dużo zdrówka życzę dla Was [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry