reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Marciaa gratki ! :)

U mnie niedzielnie nudno sie zapowiada.
Jutro maja robic echo serca u malej.
Takze dwa dni jeszcze na bank.
Tymczasem leze juz zawiazana pasami i czekam az mi ktg podprowadza.
Lezalam z dwoma babkami, obie urodzily. Jedna CC druga SN.
Teraz mi dolozyli laske ale w 25tc i wyglada bardzo podobnie do @KINDERBUENOO88 !!!!!
Nawet ksztalt okularow podobny. Hihi.

Oooo ale to nie ja, bo ja leżę w domu :):)

A cesarkę planowaną masz jakby co to na 11.09?

Marcia gratuluję, jesteś dzielna :) spora córeczka, ale mniejsza od braci ;) i krocze tylko mały szewek.. też tak chce ;) w jakiej pozycji parlas jeśli można spytać?
Normalna.pozycja zadnych cudow :-) :-) lekarz sie sie smial ze mial wejsc mi dac znieczulenie jakies a ja juz maluszkiem :-) :-)

Juz by mi mogli ja dac...

Załączniki

• IMG-20180909-WA0004.jpg
    IMG-20180909-WA0004.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 194
Właśnie najbardziej do karmienia piersią zniechęcają inne matki i teksty typu ze mleko w głowie a nie w piersiach. Nie ważne jak Ci zle, jesteś w stanie wykarmić więcej niż Ci się wydaje czy krew Ci leci z cycków dawaj dalej dziecko bo bol ma sens.

Jakoś za dużo egoistki we mnie by mnie to przekonywało. A im więcej o tym czytam tym wiem, że na pewno nie za wszelka cenę. Może i w opinii innych przez to moje podejście będę gorszą matka ale tez nie dajmy się zwariować.
Kobieta która urodziła to matka ale dalej tez jest sobą. Trzeba wszystko wypośrodkować by nie zatracić siebie w tym wszystkim.
Gorzej ze podobno to zdroworozsądkowe myślenie lubi wyłączyć się jak dziecko już jest na świecie ;) zobaczymy jak to będzie z nami, już nie mogę się doczekać zderzenia wyobrażeń z rzeczywistością :)

Ninka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu

Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Jaki spokój bije z tego zdjęcia :) Wielkie gratulacje, dziewczyny! :)

Ostatnia edycja:
Marciaa mam wrażenie , że jest podobna do Ciebie :)
Z tymi wymiarami to faktycznie lipa. Pewnie jeśli u mnie jest 4+ to mała pewnie będzie miała 3600 :D
W nocy obudził mnie skurczyk, ale poza tym cisza. Brzuch pobolewał jak a @ nawet nocą, ale było to znośne. Teraz wstałam i też tak mi ćmi. Co będzie to będzie , teraz już mi wszystko obojętne. Tak bliżej niż dalej .

To chyba statnia noc w domu, choć w sercu mam nadzieję, że będę w tych 5% które rodzi w dniu terminu, ale to musiało by być jak na filmie :D Szybko , zwięźle i dzidziuś urodzony w aucie :D

Nie wiem jak na tej patologii, ale czuję, że będą wywoływali poród. Tak bardzo chce mieć już ją przy sobie <3 Czuję, że jest jej nie wygodnie. :D

Ostatnio doktor powiedziała mi ,, ojej jakie ma włosy ''. Wam też mówili lekarze, sprawdziło się ? Ciekawa jestem jakim cudem można to zauważyć :)

reklama
Marciaa to super, malutka piękna i imię mi się podoba :) martabunia ja urodziłam córkę w terminie z usg ;) ciekawa jestem też jak teraz będzie. Klara jak się czujesz? Czopki stosujesz? I mnie zaczęło coś tam boleć pomimo tych czopkow i cyclo 3 fort. :(

Do góry