reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny co wy na to, żeby dla przypomnienia wpisać tu kolejkę którą się kiedy rozpakowuje.. może być termin z om, usg, planowane cc, co tam wolicie..
I zapraszamy wszystkie mamy podczytujace nas A nie pisząca o zgłoszenie się.. zobaczymy ile nas tu jeszcze jest?

Ja 9.09 z om i 14.09 max do wywoływania. Rodzę w zofii

Uzywacie jakis pasow popprodowych albo czegos na blizne po cc?

Z tego co slyszlam to pasy to samo zło. To samo mówiła fizjo jak była u nas na sali po porodzie. Ze rozleniwiają mięśnie i tworzą niepotrzebne napięcie w Jamie brzusznej i potem są problemy z obniżeniem narządów. I to samo mówiła jakaś specjalistka w tv

Dziewczyny jutro rano po 9 mam cesarkę !!! Ordynator się zlitował ale nie łatwo mu to poszło .. bo mówił że 38 tydzień i nerki to nie powód do cesarki.. w końcu będzie koniec cierpień i będę mogła żyć normalnie jak każdy czlowiek !!!! Po operacji pewnie będzie ciężko ale ja przez tyle miesięcy żyłam w bólu że te kilka dni po operacji jakos dam radę ..
Dostaje już celeston, i jutro rano też mam dostać
[emoji3] cieszę się jakby to mój termin na jutro był ustalony. Pięknie! Powodzenia [emoji3]

Czyli podobnie jak ja.. 9.09 I pierwsza praw ie tydzień po wywoływane.. A chciało jeszcze posiedzieć.. A duże wychodzi na usg? Bo jak tak to według mojej teorii możesz jeszcze poczekać;)
Tak, 4300 wedlug pomiarów w 39 tyg, ale sama ginekolog miała wątpliwości, bo ciezko bylo zmierzyć. Syn mial 4300 w usg 7 dni po terminie, wiec obawiam sie ile jeszcze urosnie

Rooibosgirl wywołuje cię.. prawie nic nie piszesz? Co u Ciebie? Jakiś gorszy czas, czy brak czasu, weny?
Zawsze tak ładnie pisałaś i podsumowywałaś wszystko, a teraz Cisza?
Będzie miło jak się odezwiesz przynajmniej raz dziennie?

No nie wiem, tak powiedziala. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo nie mam nic do ukrycia, no ale troche sie zdziwilam jak jedlismy sniadanie, ja w koszuli, a ona wpada rano. Teraz bedzie w nastepna srode i juz teraz umawiamy sie z wizyty na wizyte.
Wczoraj zauwazylam pod jedba pacha powiekszony wezel chlonny/gruczol mleczny. Czy tomoze byc od karmienia? Ktoras miala? I czyy cos sie z tym robi czy samo sie wchlonie?
Może to zastój w kanaliku....? Ja mam torbiele w cyckach więc u mnie takie grudy to standard...

reklama
Idziesz na wywołanie ? Czy masz już termin ? Ja mam na niedzielę i myślałam o weekendzie , no ale nic nie zrobia przez weekend. Może w poniedziałek od razu coś zdecydują.

A ja właśnie wstaje z bólem głowy. Jak to ktoś mówił jak na kaca ;)))
Nie wiem co robić , jakoś miejsca nie mogę sobie znaleźć. Szczerze już bym chciała ,żeby było po weekendzie.
Cieszę się tylko z tego ,że jak już w poniedziałek pojadę do szpitala to już wrócę z moją córeczką [emoji7][emoji7][emoji7]
A wczoraj miałam ktg całą godzinę,bo mała uciekała i aż jednego skurcza [emoji16][emoji16][emoji16] jeden ale wariat [emoji16]
Termin dopiero na 17 lub 20. Ale od miesiąca waga małej stoi prawie w miejscu tylko 2100 z groszem. I nie wiem czy będą wywoływać czy cc czy tak będę leżec na termin. Na razie czekam na IP.

Do góry