reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hejo tak dzisiaj ja rzęsy na 12, potem fryzjer i podcięcie grzywki i końcówek . Tak się wczoraj zastanawiałam, czy nie odwołać tych rzęs, bo nie wiem, czy wyleżę :D najwyżej będę stękać jej tam :D ale w poniedziałek (jak doczekam,ale pewnie tak ;D) mamy sesję zdjęciową, więc jak znalazł :D
Za mną znów kiepska noc, nastraszylam tez mojego S.az się telepal. Znowu 50 razy siku, pic, siku, zgaga i raz tak mi się odbiło, że nie mogłam odetchnąć, serio :o jakby mi ktoś jakiś korek do gardła wsadził, budzę go, biegiem światło pali, klepie mnie po plecach i odetchnęłam. Jak wychodził do pracy to dostałam nakaz leżenia na boku :D

reklama
Dziewczyny jutro rano po 9 mam cesarkę !!! Ordynator się zlitował ale nie łatwo mu to poszło .. bo mówił że 38 tydzień i nerki to nie powód do cesarki.. w końcu będzie koniec cierpień i będę mogła żyć normalnie jak każdy czlowiek !!!! Po operacji pewnie będzie ciężko ale ja przez tyle miesięcy żyłam w bólu że te kilka dni po operacji jakos dam radę ..
Dostaje już celeston, i jutro rano też mam dostać

Dziewczyny jutro rano po 9 mam cesarkę !!! Ordynator się zlitował ale nie łatwo mu to poszło .. bo mówił że 38 tydzień i nerki to nie powód do cesarki.. w końcu będzie koniec cierpień i będę mogła żyć normalnie jak każdy czlowiek !!!! Po operacji pewnie będzie ciężko ale ja przez tyle miesięcy żyłam w bólu że te kilka dni po operacji jakos dam radę ..

Super wieści :)
Cieszę się bardzo, to już mniej niż 24 h :):)

Wiecie wczoraj stwierdziłam, że trzeba byc kozą [emoji238] nie kobietą...

Po lekarzy wczoraj poszłam do księgarni kupić książkę tacie. Nie było mnie tam od bardzo długiego czasu i pani , którą znam wypaliła przy całej kolejce ,, ale przybralas!!!" Podkreślając to ze 3 razy. Niestety mówiąc nic o tym ,że jestem w ciąży , ani nic . No baby są takie głupie. Ja jeszcze ledwo co stałam , bo biodra i brzuch dokuczały. Sobie myślę , chyba sama nie ma dzieci. ;P

Nie wyobrażam.sobie tak do ciężarnej jeszcze na wylocie mówić. [emoji39]
Ja bym się jej powiedziała, że zwykle się mówi, że to stan błogosławiony A nie przytyty.. franca

Obmyslam na razie plan dzialania.
Na poczatek rozmowa, wiadomo-dzieciom trzeba wszystko tlumaczyc [emoji1] potem chyba zabiore go na dluzszy spacer, zeby sie zrelaksowal, a pozniej z zaskoczenia zmecze go na schodach wracajac do domu!
Szach mat, taki to plan na dzis, jutro powtorka! Boj sie synu, bo matka Cie wykurza z inkubatora!
Myślałam że to plan na meza:) już mi się ciepło zrobiło za taki atak na schodach.. chyba mam chcice..

Hura..

reklama
No ja właśnie nie wiem wydaje mi się że mam czasami skurcze bo nie wiem jak one bolą ale mam czasami bole miesiaczkowe , i twardnienia brzucha [emoji53] co do czopa to też nie wiem nic nie umiem tam zaobserwować ale napewno nie jest to nic dużego skoro ciężko mi rozróżnić. A Tobie życzę żeby wyszedł w Twoje urodziny, to będziecie sobie razem obchodzić super ![emoji5] [emoji6]
A ja bardzo nie chcialam w swoje urodziny urodzic, syn raczej tez, i mamy tydzień różnicy ☺

Do góry