Poddała się już... tak ją męcząU mnie juz po badaniach i po ktg.
Kluska odpuscila sabotowanie tegoz jakze pasjonujacego zapisu i nie ucieka non stop wiec wystarcza jak leze po 20 minut
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poddała się już... tak ją męcząU mnie juz po badaniach i po ktg.
Kluska odpuscila sabotowanie tegoz jakze pasjonujacego zapisu i nie ucieka non stop wiec wystarcza jak leze po 20 minut
Gosi pewnie o połóg chodziło hihi [emoji16]Hihi.
Goj pamietaj ze karmienie to nie antykoncepcja bo moja znajoma tak sir nabawila 4 bobaska
Jedyny mankament to po tym darciu następnego dnia gardło boli
No ja metalowe gatki a S. już pytał kiedy coś będzie między nami...
Berek.
Śniło mi się: spuchnięte stopy. Kot drażniący się z wiewiórką. Godzina 19:30. Śnieg z deszczem. Czarne parasole.
Interpretujcie
Nie będzie seksu koniec z tym... nie "zniese" ciąży kolejnej... S. też by nie zniósłHihi.
Goj pamietaj ze karmienie to nie antykoncepcja bo moja znajoma tak sir nabawila 4 bobaska
Od grudnia nie używał...Spieszy mu się
No nie wiem jakby musiał ze mną 9msc ciąży przetrwać sam by se metalowe gacie sprawiłJakbys tak mojemu chlopu powiedziala to chyba by sie w kosmos wystrzelil
Część dziewczyny
Szykuje się na wizytę. KTG i konsultację. Mam nadzieję ,że coś się tam ruszyło ...
W nocy myślałam ,że się zaczęło , bo zerwał mnie ze snu bardzo bolesny skurcz , ale oczywiście cisza . Rano rzyganko.