AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
GratulacjeMamy Leosia, ma 2700 gr, 52 cm, jest zdrowy i sliczny, jadl juz cyca, a teraz spi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeMamy Leosia, ma 2700 gr, 52 cm, jest zdrowy i sliczny, jadl juz cyca, a teraz spi.
Hejo dziewczyny melduje się i ja po dłuższej nieobecności miałam mieć dzisiaj cesarkę ale moje dziecko postanowiło wyjść w niedzielę [emoji1] miałam pisać szybciej ale strasznie się źle czułam ....
Moje [emoji295]️ 52 cm i 3370 gram [emoji4] Iga [emoji7]Zobacz załącznik 894715
GratulacjeHejo dziewczyny melduje się i ja po dłuższej nieobecności miałam mieć dzisiaj cesarkę ale moje dziecko postanowiło wyjść w niedzielę [emoji1] miałam pisać szybciej ale strasznie się źle czułam ....
Moje [emoji295]️ 52 cm i 3370 gram [emoji4] Iga [emoji7]Zobacz załącznik 894715
Tak te mi się wydaje ze po badaniu bo już nie mam [emoji106] dzięki za odp .A dużo tego? Mi lek zapowiedziała że może być po badaniu
Hej dziewczyny, przepraszam za ciszę, ale nie ogarniam świata jeszcze. Wczoraj ledwo przyszłam do domu i ogarnęłam wokół siebie, to przyjechali moi rodzice na urodziny Weroniki. Do tego ogarnianie Milka, pierwsza kąpiel w domu (ja Miłosza, Przemek Weronikę), usypianie dwójki, bo Młoda stęskniona za mną i bajkami na dobranoc. Dziś z kolei od rana jazda - USC, przychodnia dziecięca i ginekologiczna - musiałam zadeklarować Młodego, od razu pokazałam go pediatrze i dostałam skierowanie na badania z okazji naszego konfliktu - także w czwartek on idzie się kłuć, a ja zrobić przegląd podwozia i ściągnąć ten szewek, który się ostał. Myślę też czy sobie morfo nie strzelić, bo po porodzie bezpośrednio miałam lekka anemię, a teraz coś mnie zawroty głowy męczą.
Rozpakowane kobitki - jak wasze brzuchy? Ogarniacie je jakoś po porodzie? Głównie o stan skóry mi chodzi, bo, jak się pewnie domyślacie, za kolorowo z tym u mnie nie jest. Może peeling kawowy?
Co u Was w ogóle? Wszystkim rozpakowanym gratuluję oczywiście, ale niestety straciłam rachubę. Załączam parę aktualnych fotek sorry za fragment cycka, ale tylko przy nim strzela takie uśmiechy Zobacz załącznik 894716Zobacz załącznik 894717Zobacz załącznik 894718Zobacz załącznik 894720
Cudowny..Leoś. Moje wyczekane szczescieZobacz załącznik 894724 jestem zmeczona, znieczulenie puszcza, maluch spi obok, wtulony. Jest cudowny
Napisze wiecej jak troche dojde do siebie.
Może jeszcze dam radę pójść na zebranie 13.09 , termin na 15 mam, mama7 Ty też tak jak ja ?
Super że w domku.Cześć dziewczyny może teraz uda mi się was nadrobić powoli
My już dzisiaj o 12 byliśmy w domu , pierwsza kąpiel zaliczona Malutki był trochę niespokojny ale nowe otoczenie , musi się przyzwyczaić
Cyce pełne , jak za długo nie je to aż bolą .
Dół boli nieziemsko przy chodzeniu po schodach, a niestety muszę bo toaletę mam na dole , a pokój na górze. Położna już dzwoniła , wizyta w piątek . To tak pokrótce u nas tyle
Dobrze że już w domku [emoji6] trzymajcie się cieplutko [emoji9]Cześć dziewczyny może teraz uda mi się was nadrobić powoli
My już dzisiaj o 12 byliśmy w domu , pierwsza kąpiel zaliczona Malutki był trochę niespokojny ale nowe otoczenie , musi się przyzwyczaić
Cyce pełne , jak za długo nie je to aż bolą .
Dół boli nieziemsko przy chodzeniu po schodach, a niestety muszę bo toaletę mam na dole , a pokój na górze. Położna już dzwoniła , wizyta w piątek . To tak pokrótce u nas tyle