reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To chyba mój Franio będzie pierwszy z września :) urodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi :) jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej :)
Gratulacje Adell1994 [emoji7]
Cześć dziewczyny. No to mamy Wrzesień [emoji5] Jak na wrzesień przystało za oknem szaro buro i ponuro ale u nas będą same słoneczka w postaci naszych maleństw [emoji274][emoji274][emoji274]
Jak mi to wyjście na spotkanie z koleżankami dobrze zrobiło. Dziś mam od rana taką energię że biorę się za okna, a co [emoji23]

Berek. My już kawa/cyc/"berbatka" (bawarka) w zależności od wieku i preferencji.
Bartuś maluje laurkę dla Mikiego. :)
Kacper i Stary śpią w pokoju obok.
Sławek był w szoku jak zobaczył Mikołaja że taki tyci. Oczywiście jak mnie zobaczył ani słowem nie wspomniał że wreszcie jestem zadbana i dobrze wyglądam. Pierwszy tekst: Ale ty masz WIELKIE cycki!
A drugi: Uda ci urosły....
Myślałam że go walnę.
Co do cycków to z żadnym takich balonów nie miałam. Szok bo jeszcze w pierwszej dobie po porodzie były naleśniki a yeraz Pamela Anderson może się schować w krzaki.
Noc trudna - dla mnie. Bartek spał ze mną więc z automatu Miki u siebie co niestety zmuszało mnie do wstawania na cyckanie...
Zaczęłam ten MUCO.VAGIN fajnie że lekarz mi to zalecił bo to regeneruje wnętrze Bobra niestety regeneruje tak że czuję się jakby drugi czop mi schodził ;)

Gratulacje Adell1994 [emoji7]
Cześć dziewczyny. No to mamy Wrzesień [emoji5] Jak na wrzesień przystało za oknem szaro buro i ponuro ale u nas będą same słoneczka w postaci naszych maleństw [emoji274][emoji274][emoji274]
Jak mi to wyjście na spotkanie z koleżankami dobrze zrobiło. Dziś mam od rana taką energię że biorę się za okna, a co [emoji23]
A na Mokotowie słoneczko.

reklama
Do góry