reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej! Pamiętacie jeszcze mnie? Miałam rodzić po połowie wrzesnia, ale rodzę po niedzieli przez cc. Generalnie już się nie mogę doczekać, bo ciężko mi bardzo. Ale też się trochę boję. Która się jeszcze po niedzieli rozpakowuje? Tak poza tym to u mnie w miarę ok. Przez całą ciążę mam 6 kg do przodu, więc dobry wynik. Oczywiście nadal mi gorąco (mam takie jakby uderzenia). I już ewidentnie nie mam miejsca w brzuchu...

Hej! Pamiętacie jeszcze mnie? Miałam rodzić po połowie wrzesnia, ale rodzę po niedzieli przez cc. Generalnie już się nie mogę doczekać, bo ciężko mi bardzo. Ale też się trochę boję. Która się jeszcze po niedzieli rozpakowuje? Tak poza tym to u mnie w miarę ok. Przez całą ciążę mam 6 kg do przodu, więc dobry wynik. Oczywiście nadal mi gorąco (mam takie jakby uderzenia). I już ewidentnie nie mam miejsca w brzuchu...
No wreszcie dajesz znaki życia. Wywoływałyśmy cię tu ale zero reakcji a. tu już mamy kilkoro sierpniowych-wrześniowych dzieciaczków..

Hej :) pewnie ze pamiętamy :)
Czemu przyspieszona akcja z CC? Wszystko w porządku?

Ja właśnie zamówiłam przekupny prezent dla Kuby (lat 2) od suostrzyczki na powitanie... Coś czuję że i tak będzie ciężko przez pierwsze tygodnie (miesiące?)...
Jest tu jakaś mama która ma już dwójkę z małą różnica?
@kasiaczek89pl chyba u Ciebie dziewczynki? @GoJ a u Ciebie jaka różnica?

Ja właśnie zamówiłam przekupny prezent dla Kuby (lat 2) od suostrzyczki na powitanie... Coś czuję że i tak będzie ciężko przez pierwsze tygodnie (miesiące?)...
U dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat :).

Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,

reklama
Wróciłam mamy wrzesień hura idę spać bo zapowiada się weekend w w emocjach już w samochodzie zdążyłam się z mężem poklocic więc lepiej jak pójdę spać już papa do dziś ale później

Do góry