reklama
oluchapoducha
Fanka BB :)
Adell super, gratuluję! majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
d_dream
A jak ja ostatnio powiedziałam, że mi brzuch opadł to tlumaczyscie, że to nic nie znaczy
Nie pamietam żebym pisała tu coś takiego [emoji39]
Kasia_tbg
Aktywna w BB
Gratulacje dla pierwszego wrześniowego :*To chyba mój Franio będzie pierwszy z września urodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
2.5 między Kacprem i Bartkiem jest. I powiem Ci myślałam że będzie gorzej. Ale epizod zazdrości to były może 2/3 akcje. Myśmy też całą ciążę Kacpra przygotowywali na Bartka a potem każdą wolną chwilę od cycania/przewijania poświęcałam K. angażowałam go w sprawy domowe też. Także nie pamiętam serio tragedii poza " weź juś dzidzie do kosika"Ja właśnie zamówiłam przekupny prezent dla Kuby (lat 2) od suostrzyczki na powitanie... Coś czuję że i tak będzie ciężko przez pierwsze tygodnie (miesiące?)...
Jest tu jakaś mama która ma już dwójkę z małą różnica?
@kasiaczek89pl chyba u Ciebie dziewczynki? @GoJ a u Ciebie jaka różnica?
No między MIKOŁAem a braćmi ale między Kaśki córami chyba rok a między moimi starszymi dwa.U dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat .
Witamy PIERWSZEGO RASOWEGO WRZEŚNIAKA. Gratulacje. No i odpocznijcie a potem ciotki czekają na relację.To chyba mój Franio będzie pierwszy z września urodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
Mama7
Jeszcze ma taka fajna siateWizualnie jest mega!
Gratulacje ale szybko.. nic nie pisałaś że się zaczyna.. cudownie..To chyba mój Franio będzie pierwszy z września urodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
reklama
Moi też dostaną ale z opóźnieniem. A wystarczy w przypadku małych dzieci drobiazg. Bartek "przyniósł" Kacprowi autko.Adell super, gratuluję! majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
Teraz wymagania wyższe i zamówienia na Nerfy poleciały... :/