reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja mam na 8 wrzesnia będziemy czekać razem, no chyba że Ty też urodzisz szybciej [emoji16]Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmyjak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.
Aw80
Aktywna w BB
Gratulacje!To chyba mój Franio będzie pierwszy z wrześniaurodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi
jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
![]()
RooibosGirl
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do poroduPamiętam kiedy ściągnęłam tę aplikację to miałam ponad 200 dni do PTP a teraz tylko 29 [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 893616
KINDERBUENOO88
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do poroducały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!
Nooo
A teraz mi zostało 24 dni [emoji33][emoji33][emoji33]
majapszczolka242
O starszakow u dziewczyn pytałam. Teraz to wiem że większa przerwaU dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat.
Jak u Was z zazdrością było?Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,
Ja kupiłam maly zestaw Lego Duplo.Adell super, gratuluję!majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
@Adell1994 gratulacje dla pierwszej mamy we wrześniu. Napisz coś więcej jak będziesz miała chwilę. No i czekamy na zdjęcie Franka
xnightfall94
@Adell1994 jakie zaskoczenie!a jednak do grudnia nie pochodzisz
gratulacje i czekamy na relację :*
xnightfall94
Ja już po kawce i śniadanku :-) pierwsze pranie się robi, dzisiaj ambitnie mam zamiar zrobić swój pierwszy samodzielny sernik na nowym mieszkaniu
ale za to obiadu nie muszę, bo mój stawia dzisiaj szopę na drewno i zaplanował tam grilla, więc zostaje mi tylko podjechać zrobić zakupy.
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Wg OM to i ja mam 9Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmyjak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.