reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam się we wrzesniu;)

Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmy:) jak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.

U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.
Ja mam na 8 wrzesnia będziemy czekać razem, no chyba że Ty też urodzisz szybciej [emoji16]

Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do porodu :D cały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!

Nooo:) ja pamietam jak jaralam się jak miałam 50 dni, to dziewczyny pisały, że majà mniej niż 30 i to było dla mnie wtedy ,, jeju one zaraz rodzą "
A teraz mi zostało 24 dni [emoji33][emoji33][emoji33]

U dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat :).
O starszakow u dziewczyn pytałam. Teraz to wiem że większa przerwa :)

Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,
Jak u Was z zazdrością było?

Adell super, gratuluję! :) majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
Ja kupiłam maly zestaw Lego Duplo.

@Adell1994 gratulacje dla pierwszej mamy we wrześniu. Napisz coś więcej jak będziesz miała chwilę. No i czekamy na zdjęcie Franka :)

Ja już po kawce i śniadanku :-) pierwsze pranie się robi, dzisiaj ambitnie mam zamiar zrobić swój pierwszy samodzielny sernik na nowym mieszkaniu :D ale za to obiadu nie muszę, bo mój stawia dzisiaj szopę na drewno i zaplanował tam grilla, więc zostaje mi tylko podjechać zrobić zakupy.
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby

reklama
Do góry