D
Deleted member 178444
Gość
25.11.17 - daaaawno temuPrzepraszam za sos może osobiste pytanie kiedy miałaś ostatni@?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25.11.17 - daaaawno temuPrzepraszam za sos może osobiste pytanie kiedy miałaś ostatni@?
Ja miałam ostatni okres 10.12Ja miałam ostatni @ 15.12. Prawdopodobnie się nam udało 26.12. W święta w każdym bądź razie. Termin liczy na 20.09. Aktualnie 5t2d.
Oj taaaakk25.11.17 - daaaawno temu
Jak ginekolog to opisalasJa miałam ostatni okres 10.12
Ten cykl był monitorowany.
11 dc dwa pęcherzyki po 11 i 14mm
13 dc te same po 20mm
25.12 - 26.12 doszło do owulacji i stosunku
Dziś 5 tydzień i 7 dzień.
Pecherzyk ciazowy z 17.01 miał 6mm i miałam torbielke 33mm.
Beta z 19.01 była 4802
Ktoś podobnie?
Ja mam straszne mdłości i tylko czasem kończą się finałem xD nawet nie samo jedzenie wczoraj jak zmywalam nie wiem czy zapach wody czy czegoś ze zlewu sprawił ze zmywanie było istnym koszmarem xDWłaśnie wróciliśmy ze spaceru, prawie pusciłam pawia do jeziora jestem już zielona i odrzuca mnie od wody mineralnej - ale ciągle wierzę, że to jeszcze tylko trochę i zaraz będzie pięknie. Czy Wy też macie takie nudności, które męczą ale nie kończą się wymiotami?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli w 5t6d miałaś taka betę. Różnicy między nami 5dni.Ja miałam ostatni okres 10.12
Ten cykl był monitorowany.
11 dc dwa pęcherzyki po 11 i 14mm
13 dc te same po 20mm
25.12 - 26.12 doszło do owulacji i stosunku
Dziś 5 tydzień i 7 dzień.
Pecherzyk ciazowy z 17.01 miał 6mm i miałam torbielke 33mm.
Beta z 19.01 była 4802
Ktoś podobnie?
Super, będziemy z pewnością razem gadać i gadać jak się potoczyło u nas dalejCzyli w 5t6d miałaś taka betę. Różnicy między nami 5dni.
U mnie w 4t4d było 2617,5.
@ inaczej, ale zapłodnienie podobnie.
Ja wynioslam pranie pachnące płynem do innego pokoju, nie znoszę odswiezaczy do kontaktu a lodówka to zło - od paru dni nie gotuje obiadów! Mdłości dopadaja mnie po dziennej drzemce która ucinam sobie około 17-18 ;-) Eh powodzenia dziewczyny [emoji10]Ja mam straszne mdłości i tylko czasem kończą się finałem xD nawet nie samo jedzenie wczoraj jak zmywalam nie wiem czy zapach wody czy czegoś ze zlewu sprawił ze zmywanie było istnym koszmarem xD
To ja zaczynam się martwić bo jestem na podobnym etapie co wy a mam betę 1222.. niby byłam dziś u ginekologa pęcherzyk ma 4 mm na usg ale jednak dużo mniej mam tej bety skąd takie różnice ?Czyli w 5t6d miałaś taka betę. Różnicy między nami 5dni.
U mnie w 4t4d było 2617,5.
@ inaczej, ale zapłodnienie podobnie.