KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Tylko nikt za mnie pewnych rzeczy nie zrobi. Nie oszukujmy się mąż cały dzień w pracy. A pewne czynności to typowo kobieca robota
Jakie czynności to typowa kobieca robota ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko nikt za mnie pewnych rzeczy nie zrobi. Nie oszukujmy się mąż cały dzień w pracy. A pewne czynności to typowo kobieca robota
Prawda ! Wiadomo są ludzie którzy się cieszą jak innym jest dobrze ale to rzadkość . Ja uważam że każdy ma to na co zapracował i na co zasłużył . Nie należy ludziom zazdrościć pieniędzy ani niczego .Taka chyba jest mentalność wiekszosci Polaków..zawistni, zazdrosni itp . Ile lepiej by się nam żyło gdyby ludzie traktowali się z szacunkiem i zrozumieniem, a nie jak zło konieczne
@seremida jak się Ciebie czyta, to ma się wrażenie, że to Twoje kolejne dziecko, a nie pierwsze wszystko tak spokojnie opowiadasz
U mnie też piersi „tylko” się powiększyły mega, ściemniały, ale żadnych boli czy wycieków nie mam.
Noc znów kręcąca :/ jeszcze rano obudziłam się, tak jakby z bólem pęcherza może to od tych okładów zimnych, co robiłam na hemoroida, dzisiaj sobie daruję, ale polecam, bo się zmniejszył i mniej boli :-)
Dzisiaj chyba mielone na obiad, mam zamrożone. Może skoczyć na jakieś zakupy. A z chęcią bym się zawinela w kołdrę i przeleżała ten ostatni miesiąc, mam dosyć
Ale ja nic takiego nie mówię jedyne na jakim punkcie mam fioła to są i zawsze były czyste podłogi. A że mieszkam na wsi to kurzu mamy sporoAlez ja nie mowie ze masz lezec, ja sama wiem ze jak chlopa nie mam w domu to musze ja ogarnac.
Tylko byle nie przesadzic. Podlogi umyte "na stojaco" mopem tez beda czyste a lepiej isc sie przejsc kawalek niz na kolanach zasuwac
Nie wiem co wyczynia dzisiaj kluska ale z pecherza mojego to ma trampoline.
Chyba sobie pampersa zaloze w razie co
Ja dzisiaj nie mogę usiąść na kibelek , tak mnie boli tam na dole że aż mi się płakać chce nawet jak mam zrobić siku . Myślicie że to mały tak naciska główka czy lepiej jechać na ip to sprawdzić ?
Jasne jestem tego samego zdania ,ale uwierzcie mi że tutaj jak komuś się lepiej powodzi to Polak zrobi wszystko żeby za miesiąc mieć lepiej, Holendrzy są całkowicie innym narodem , nigdy nie są zazdrosni A raczej cieszą się że u nich w kraju tak wiele osiągnęłes.Prawda ! Wiadomo są ludzie którzy się cieszą jak innym jest dobrze ale to rzadkość . Ja uważam że każdy ma to na co zapracował i na co zasłużył . Nie należy ludziom zazdrościć pieniędzy ani niczego .