kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ciekawe jak Angelika89 jak dobrze pamiętam [emoji848] Ona miała mieć dziś CC...
To czekamy na wiesci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe jak Angelika89 jak dobrze pamiętam [emoji848] Ona miała mieć dziś CC...
Wiesz co zazdroszczę Ci [emoji16]ja mam nakaz leżenia od wczoraj żeby dotrwać do końca 37tc czyli 2 tyg.. jest godz 11, a ja już mam dość[emoji6]
Powiem Ci ze na nie mam zamiaru robić z siebie ofiary i sieroty i przechodzic właśnie te gehenne jak się nie uda daje mm i nie będę nawet żałowaćCześć dziewczyny
Bajdelka ja przy dwójce dwa miesiące odciagałam- gehenna...laktator to był mój "przyjaciel" nigdzie wyjść ani nic...też przeczytałam Karpieni i mam nadzieje, że dam radę ale czy przy trójce podołam??? boje się, że jestem za nerwowa ...
ja dziś idę do gin. Brzuch mi się spina na maxa, w nocy nie sypiam jestem zmęczona na maxa a w ciągu nie nie usiądę...jak mi da skierowanie na wywołanie to powiem, że od wtorku, przynajmniej pójdę na rozpoczęcie roku
jak nigdy nie miałam zgagi tak od paru dni w nocy nie daje mi spokoju..
Ja się bez pampersów nie ruszam , bo nawet nie wiem i nie czuje kiedy sikam [emoji23][emoji23][emoji23]Nie wiem co wyczynia dzisiaj kluska ale z pecherza mojego to ma trampoline.
Chyba sobie pampersa zaloze w razie co
Ja czasami wolę coś zrobić sama niż potem poprawiać po S. Np. takie mycie okien albo luster... Czyste, ale co z tego skoro są same smugi i ja tylko te smugi widzę. A jeśli chodzi o mycie podłogi na kolanach to przymierzę się do tego ale dopiero ok. 15 wrzesnia jeśli mała do tego czasu jeszcze nie wyjdzie, a to już będzie bezpieczny termin i jakby co będę mogła się troszke zmachać. A tak pozostaje mop, chociaż nie mam wrażenie żeby podłoga po nim była tak samo fajnie czysta jak po porządnym umyciu. Akurat u mnie tej podłogi do mycia jest tyle co kot napłakał to mogę ręcznie umyćTylko nikt za mnie pewnych rzeczy nie zrobi. Nie oszukujmy się mąż cały dzień w pracy. A pewne czynności to typowo kobieca robota
Chyba sobie kupię ta książkę bo widzę, że zachwalacie [emoji4] Teraz będę miała dużo czasu aby ja przeczytać.
No dlatego ja teraz na kolankach to robię [emoji16][emoji16][emoji16] wcześniej tego nie robiłam ( w okresie ciąży) że względu na bezpieczeństwo dzidziJa czasami wolę coś zrobić sama niż potem poprawiać po S. Np. takie mycie okien albo luster... Czyste, ale co z tego skoro są same smugi i ja tylko te smugi widzę. A jeśli chodzi o mycie podłogi na kolanach to przymierzę się do tego ale dopiero ok. 15 wrzesnia jeśli mała do tego czasu jeszcze nie wyjdzie, a to już będzie bezpieczny termin i jakby co będę mogła się troszke zmachać. A tak pozostaje mop, chociaż nie mam wrażenie żeby podłoga po nim była tak samo fajnie czysta jak po porządnym umyciu. Akurat u mnie tej podłogi do mycia jest tyle co kot napłakał to mogę ręcznie umyć
A tak poza tym to też podzieliliśmy się obowiązkami tak, że ja nie muszę robić nic ciężkiego, nic dźwigać, w żaden sposób nie muszę się przesilać. Za to mogę się zmachać
Ja czekam na wypłatę i też zamawiam !Kupuj kupuj. Ja ja uwielbiam !!!!!!!!! Czyta sie łatwo jest dość cienka , wszystko działami i przejrzyście
Ja się bez pampersów nie ruszam , bo nawet nie wiem i nie czuje kiedy sikam [emoji23][emoji23][emoji23]
(Pampers , czytaj ogromna podpaska )
Ja czekam na wypłatę i też zamawiam !