reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dokladnie! Bardzo dobrze, ze badalas. Potencjalnie jest to b.niebezpieczne. Teraz wezmiesz leki i bedzie ok. Czesto zapobieganie czy szybka interwencja moga uchronic od powaznych konsekwencji. Dobrze zrobilas, ze zadbalas o swoje zdrowie.

Teraz myśle ze to mogło być od skrzepów w macicy. Bo jak krwawienie było małe a dziś wcale tak teraz się puściło ... tak na mój rozum. Jutro się dowiem od lekarza

reklama
Sprawdzali i było ok, ale przy takich objawach musieli sprawdzić. Chce stąd spieprzać :/ bilirubina u Miłosza 15,4 wyszła. Z tym, że on oprócz zażółcenia nie ma żadnych objawów. Żre jak szalony, sika, robi kupy do tego stopnia, że mi już 25 pieluch poszło i musiałam dzisiaj druga paczkę otwierac no i nie jest śpiący. Na widok tej neonatolog mnie telepie normalnie :/ kur... Dziecko w ciągu doby przybiera 100g, czyli trzykrotnie ponad normę, a ta mi, że go głodze. Szmata. Jeszcze baby blues mnie dopada i ryczeć mi się chce o wszystko. Miałam być w domu już na tym etapie :(
Wszystko będzie dobrze, nie daj się ja to już bym dawno zgodziła się na dokarmianie aby mi tylko spokój dali takie chamy w tych szpitalach pracują, jedyna rzecz jaką właśnie chcę w szpitalu to spokój ale nie oni muszą się dopierdalac do wszystkiego, a jak chcesz płakać to rycz do woli przynajmniej domu już nie będziesz

Ja po prostu bałabym się już iść nawet do kina :) mój mikropęcherz cały czas by o sobie przypominał. Także podziwiam że Ci się chce.
W ogóle nie umiem sobie jeszcze wyobrazić tego życia z niemowlakiem. Niby wiem jak będzie, ale chyba nie do końca zdaję sobie sprawę z tego jak wiele się zmieni.
Ja nie mam strasznego problemu z sikaniem. Nawet w nocy wstaje raczej z powodu skorczy a nie parcia na pecherz. Ja mam troche problemy z chodzeniem ;) cala miednica mnie boli jak przy porzadnej miesiaczce (a ja naiwna myslalam, ze w ciazy to sobie odpoczne od kobiecych dolegliwosci ;)). Taka mam zachcianke z tym teatrem, chociaz maz mi "zabrania" za bardzo wychodzic z domu. Boi sie, ze mnie porod dopadnie na ulicy ;) i mam nie ryzykowac zdrowiem dziecka.

Ja nie mam strasznego problemu z sikaniem. Nawet w nocy wstaje raczej z powodu skorczy a nie parcia na pecherz. Ja mam troche problemy z chodzeniem ;) cala miednica mnie boli jak przy porzadnej miesiaczce (a ja naiwna myslalam, ze w ciazy to sobie odpoczne od kobiecych dolegliwosci ;)). Taka mam zachcianke z tym teatrem, chociaz maz mi "zabrania" za bardzo wychodzic z domu. Boi sie, ze mnie porod dopadnie na ulicy ;) i mam nie ryzykowac zdrowiem dziecka.
Rodz na dworcu. Zaj..ste gadżety dają!!

Teraz myśle ze to mogło być od skrzepów w macicy. Bo jak krwawienie było małe a dziś wcale tak teraz się puściło ... tak na mój rozum. Jutro się dowiem od lekarza
Dobrze, ze Cie lekarz obejrzy. Mi polozna powiedziala, ze za male krwawienie tez jest niepokojace, bo moze skrzep zatykac ujscie macicy.
Prawdopodobnie po porodzie, a raczej cieciu dostane profilaktycznie jakas heparyne i nic polozna nie mowila, ze nie mozna karmic.

Helenka gratuluję Aurory, oryginalne imię :) jak poród przebiegał? Jak się czujecie? Anika już dotarłaś na IP ? Wiciowa mama dobrze że idziesz się przebadać , 3 dni szybko minie. Rooibosgirl trafne porównanie z tym wagonem ;) a co do twojego nicka to chyba rooibos to firma herbaty z Lidla? ;D

reklama
Helenka gratuluję Aurory, oryginalne imię :) jak poród przebiegał? Jak się czujecie? Anika już dotarłaś na IP ? Wiciowa mama dobrze że idziesz się przebadać , 3 dni szybko minie. Rooibosgirl trafne porównanie z tym wagonem ;) a co do twojego nicka to chyba rooibos to firma herbaty z Lidla? ;D
Ogólnie gatunek herbaty

Do góry