reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I wiecie co? Cieszę się że mimo braku wód nie zgodziłam się na oksytocynę i tę dobę byłam w domu i w sumie fajnie że w domu urodziłam. Bo jak oddział poporodowy wspominam miło o ile tak porodówka źle mi się kojarzy i IP też. I niech se w dupę wszystkie durne KTG wsadzą szczególnie to ostatnie. Jak poprzednim razem zresztą... Dziewczyny domagajcie się USG serio. To chyba tyle ;)

reklama
Ja zwalam na pogodę. Coś wisi w powietrzu.
Głowa boli mimo drugiej kawy i apapu. Jestem rozkojarzona i nieprzytomna. Ale zarejestrowałam Mikiego dokumenty przyślą pocztą. Zadzwoniłam do przychodni dowiedziałam się jak zgłosić dziecko i przenieść starszaków. Także coś tam działam... a i poprałam trochę. Ugotowałam i zjadłam obiad. Rano się wykąpałam i zrobiłam make-up pierwszy raz od nie wiem kiedy.
Nie mam wózka tu jeszcze a bym poszła z małym choć na krótko na spacer... a tak gnijemy w domu... Sprzątać dziś mi się totalnie nie chce...
No u mnie rano słoneczko było a teraz pochmurno i padał deszcz,
A co do wózka, właśnie jakie macie bądź zamierzacie kupić, nowe, używane i jakiej marki?

No u mnie rano słoneczko było a teraz pochmurno i padał deszcz,
A co do wózka, właśnie jakie macie bądź zamierzacie kupić, nowe, używane i jakiej marki?
Ka mam po Bartku praktycznie nie używany i nie mam pojęcia czy on w ogóle ma markę... Nawet nie pamiętam zbyt jak wygląda ale wiem że go lubiłam.

W ogóle widzę że coś po hurtowych porodach jakiś zastój nastąpił...

U m njoe tak samo też to mówiłam m o jemu ze do świąt będę w ciąży heheh muszę wypróbować ten sex bo jeszcze tego nie zrobiłam od połowy ciąży nie było sexu [emoji33] może to na nią podziała [emoji6]
To u mnie regularnie , co 2-3 dni . Może dlatego na niego nie działa , przyzwyczajony jest :D

A termometr mam póki co taki pod pachę g...o warte te termometry wszystkie... nawet baby ze szpitala narzekały na te bezdotykowe... Muszę tzn. chcę taki bezdotykowy ale do 150 zł i w ogóle się na tym nie znam... boje się że wydam kasę i będzie d...a.

reklama
Do góry