Przy każdym porodzie jest ból, czy SN czy CC. Tylko każdy inny. Tyle kobiet to przeżywa bez problemu. Dasz radę i Ty!!!Kurde, to mnie nie pocieszylaś. Niestety już wiem, że ICD przy tym zatorze plucnym, który mógłby wystąpić po SN, raczej by mnie nie uratowało. Nie mam więc wyboru może nie będzie tak źle? Muszę tak myśleć. Próg bólu mam wysoki, więc muszę dać radę.
Teraz czytam, że już jest z Tobą lepiej. Tylko trochę to potrwało. Ja jeszcze nie wiem jakie mnie czeka znieczulenie. Wszystkiego się mam dowiedzieć.
reklama
Nie było na salach ale na dole jest i myślę że mógłby zrobić. Generalnie na Madalińskiego nikt nie przyłazi z "butami" a nawet lekarze przed wejściem do sal pukają.Dziewczyny fotograf u was jest w szpitalach co by maluchom zdjęcia na pamiątkę robił? Goj na madalinskiego jest? Kupowałaś może zdjęcia? Kasiaczek u Ciebie też był ? Ja miałam przy córce 50 zł kosztowały 2 większe i 4 do portfela takie małe
anika1203
Fanka BB :)
Rozumiem bo z tego samego powodu zdecydowałam się na taką salę[emoji4]Nie chodzi mi o to zeby tam spal z nami przez caly pobyt "na musa"
Tylko o ten jeden dzien lub dwa kiedy ja bede niezdolna do normalnego funkcjonowania.
Dlatego chce zapytac jak to u nich przebiega i czy jest mozliwosc taka w ogole i co on na ten temat ma do powiedzenia
Wiesz ze mną była dziewczyna w sali która była wyłączona po SN i generalnie była z nią siostra i pozwolili zostać tej siostrze ile trzeba (była do 22) za moją zgodą. Generalnie gdyby nie ta siostra to nie wiem kto by się tą malutką zajął bo serio dziewczyna 12h była nieobecna.Nie chodzi mi o to zeby tam spal z nami przez caly pobyt "na musa"
Tylko o ten jeden dzien lub dwa kiedy ja bede niezdolna do normalnego funkcjonowania.
Dlatego chce zapytac jak to u nich przebiega i czy jest mozliwosc taka w ogole i co on na ten temat ma do powiedzenia
oluchapoducha
Boże to co jej się stało po tym sn że była nie obecna?
Nie wiem tak do końca. Zasłabła pod prysznicem. Generalnie była bez sił może po ZZO może po głupim jasiu...Boże to co jej się stało po tym sn że była nie obecna?
Chloe.Chloe
@GoJ, @seremida super te Wasze.dzieciaki
Ja dzisiaj nadal troche doluje, ale jak widze taki male buzki to mi lepiej.
Pluje sobie w brode, ze nie poszlam w zeszlym tyg na porzadne usg, bo to ktg w ogole mnie nie uspokoilo i nie wiem czy dzidzius urosl i czy ma tam wszystko co potrzeba (takie dzidziusiowe cukierki: sprawne lozysko, dobre przeplywy). Z drugiej strony tlumacze sobie, ze dluzszy pobyt w brzuszku to lepszy rozwoj dziecka i moze tak jest lepiej.
Ja dzisiaj nadal troche doluje, ale jak widze taki male buzki to mi lepiej.
Pluje sobie w brode, ze nie poszlam w zeszlym tyg na porzadne usg, bo to ktg w ogole mnie nie uspokoilo i nie wiem czy dzidzius urosl i czy ma tam wszystko co potrzeba (takie dzidziusiowe cukierki: sprawne lozysko, dobre przeplywy). Z drugiej strony tlumacze sobie, ze dluzszy pobyt w brzuszku to lepszy rozwoj dziecka i moze tak jest lepiej.
AgulaK82
Widocznie nie każdy znosi poród SN dobrze. Dobrze że siostra była przy niej i mogła się zająć maleństwem.Wiesz ze mną była dziewczyna w sali która była wyłączona po SN i generalnie była z nią siostra i pozwolili zostać tej siostrze ile trzeba (była do 22) za moją zgodą. Generalnie gdyby nie ta siostra to nie wiem kto by się tą malutką zajął bo serio dziewczyna 12h była nieobecna.
reklama
RooibosGirl