reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Może warto do Lidla skoczyć, fajne ciuszki mieli i tanio i ja bym w sumie brała 56 na Twoim miejscu :)
Zależy od rozm. 56 ze smyka jest jak 50 z pepco! I mlody mi tonie w tych ciuchach. Zamowilam kilka sztuk na 50 ze smyka. Ale muszę obczaić pepco i lidla. Kurde no malutki i chudziutki jest a ja debil bralam na 62 bo z 56 wyrosnie zaraz tylko teraz wiem ze on w 56 to i w listopadzie będzie śmigał pewnie ;) o tyle dobrze że FORUMOWY KOMBINEZON ze smyka jest na 56 ;) i bałam się ze w nim nie pośmiga a jednak...

Np. z Mikim trafil najpierw na pediatrę no Kurde 10000 badań mu robiła mimo że jak druga przy wypisie stwierdziła PORÓD W DOMU do tego nie obligował. 2x miał krew na bakterie a wystarczylo raz bo wyniki za 1 byly dobre...

@Mama7 cudne zdjęcie! Zazdroszczę, też chciałabym zobaczyć buźkę teraz na wizycie 4 września. Przez to że tak dawno jej nie widziałam zaczynam już mieć głupie myśli :/
Już niedługo.. ja jakoś nie wierzyłam, że uda się zrobić fajne zdjęcie, w 1 ciąży nie miałam. Wczoraj jak opowiedział lekarz następne zdjęcie w 5d i pełnej foni:) już niedługo..

reklama
Gorzej z kasą bo rodzinne powinno być 28 na koncie ew. wczoraj a tu pusto. Muszę zadzwonić i dopytać. Składałam przed 10tym więc nie wiem co jest grane. Zasiłek celowy będzie dopiero za tydzień... wrr. Tyle mam yeraz papierologi do załatwienia. Ale młodego rejestruję przez Obywatela. Nie będę latać jeszcze z tym po mieście. A i nie wiem czy 500+ też przez net na niego nie zgłoszę... Dziś muszę go do przychodni zapisać. No i jak S. wróci wózek przywieźć. Tzn. on przywieźć musi. O tyle dobrze że od soboty ma duuuużo pracy to tę kasę się ogarnie. Normalnie szał ciał.

A! Chcę się pochwalić. WCHODZĘ W CIUCHY SPRZED CIĄŻY

Do góry