Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Jeszcze zdobylam pudelko rogalikow francuskich z morelaOooo z Lukullusa- tez lubię ich ciastka
I cudownie wyglądają
Drozdzowek juz nie bylo, a chcialam sprobowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze zdobylam pudelko rogalikow francuskich z morelaOooo z Lukullusa- tez lubię ich ciastka
I cudownie wyglądają
A moze maja w punkcie gdzie robilas Twoj wynik i wystarczy, ze Ci wydrukuja? Tak to chyba dziala w prywatnych laboratoriach jak Diagnostyka czy Alab.a ja się załatwiłam tak, że hej! Zgubiłam badanie na kiłe. W karcie mam wpisane, że ujemny wynik, ale badania nie ma i muszę jutro jechać powtórzyć .
A moze maja w punkcie gdzie robilas Twoj wynik i wystarczy, ze Ci wydrukuja? Tak to chyba dziala w prywatnych laboratoriach jak Diagnostyka czy Alab.
To chyba rzeczywiście skurcze przepowiadajace[emoji4] U mnie czasem pojawia się jeszcze ból taki jak na okres i sama nie wiem czy to normalne na tym etapieChyba mam skurcze przepowiadające
Leżę sobie w wannie i to takie dziwne uczucie, spina mi brzuch od boków do środka o tak schodzi jakby na dol- chwile trzyma tam na dole i puszcza. Nie boli, ale czuć ze coś się dzieje. Pierwszy raz coś takiego czuje
Ale fajnyJesteśmy w domu. Ogarniamy chatę.Zobacz załącznik 892970
Jesteśmy w domu. Ogarniamy chatę.Zobacz załącznik 892970