reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
a ja się załatwiłam tak, że hej! Zgubiłam badanie na kiłe. W karcie mam wpisane, że ujemny wynik, ale badania nie ma i muszę jutro jechać powtórzyć .
A moze maja w punkcie gdzie robilas Twoj wynik i wystarczy, ze Ci wydrukuja? Tak to chyba dziala w prywatnych laboratoriach jak Diagnostyka czy Alab.

Chyba mam skurcze przepowiadające :)
Leżę sobie w wannie i to takie dziwne uczucie, spina mi brzuch od boków do środka o tak schodzi jakby na dol- chwile trzyma tam na dole i puszcza. Nie boli, ale czuć ze coś się dzieje. Pierwszy raz coś takiego czuje :)
To chyba rzeczywiście skurcze przepowiadajace[emoji4] U mnie czasem pojawia się jeszcze ból taki jak na okres i sama nie wiem czy to normalne na tym etapie

Wróciłem dzień udany dzieci wybawione byli na warsztatach w nadleśnictwie, w parku miniatur i pałacowej wodne bawialni caaaaly dzień, ja u mamy się wyspałam zjadłam dobry obiad
Jutro zakupy urodzinowe w piątek zacznę robić im pyszne tortowe ciacha i sob i ndz same imprezki obym dobrze się czuła

Myślę zacząć myć okna tak po jednym pomieszczeniu na dzień zobaczymy jutro zacznę od kuchni itd

Ogarnę zmywarkę i zaraz kapanie i do łóżka

Seremida daj znać!!!!! Jak znioslas wstanie? Ja wiem co czujesz dziś ale jedne ci mogę Ci powiedzieć że jutro będzie lepiej a pojutrze już luzik, wyślij fotkę małej

No lecę do później

chloe ale fajne ciastko, nie kupowałam nigdy w lukulusie bo drogo mają. ale wymyślne ;) zjadłabym takie ;)
Mnie podobnie jak anikę pobolowa czasem jak na okres. Ja teraz od poniedziałku zaczełam 38 tydzień według miesiączki.
Zastanawiam się czy powinnam na ktg jeżdzic do szpitala. nic mi lekarz nie powiedział. Może pojadę dopiero w dniu terminu czyli 15.09.

Jesteśmy w domu. Ogarniamy chatę.
20180829_185248-1.jpg

Załączniki

• 20180829_185248-1.jpg
    20180829_185248-1.jpg
    383 KB · Wyświetleń: 483
reklama
Do góry