reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Gratulacje wszystkim świeżo rozpakowanym :)

ja jutro idę do gin i na ktg. Pewnie dostanę na wywołanie jak młoda przekroczyła 4200 :)

ja dziś wmiarę dzień luzu coś mnie zmęczenie łapie, obiad gotowy, musimy tylko z młodymi wyprawki podpisać ...idę z psem i na spoczynek.

Ciekawe która następna będzie :-)

reklama
Gratuluję dziewczęta <3
Mnie stopa też urosła ok 1,5 rozmiara.

Ciekawe która? Ja to przestałam myśleć kiedy mnie ruszy i zaczęłam działać. Mam wałek , kija do wałka i maluję sufit na poddaszu. Tzn wstrętną boazerię na biało. Nie znoszę , nienawidzę boazerii. Jedyna jaka mi się podoba to biała, tak sobie przedpokój odnowiłam w zeszłym roku za grosze i jest cudnie. Na razie nas nie stać na zdejmowanie, bo to nie najważniejsza inwestycja, ale chociaż tak sobie dogodzę :D

Miała być 11:30, ale koleżanka z bloku poprosiła, żeby zamienili kolejność [emoji12]

Gratulacje!

Wszystko zależy od samopoczucia. Mam leżeć na płasko póki znieczulenie nie puści. Później mogę się kręcić w łóżku. Wieczorem postarają się mnie postawić na nogi i wtedy będę mogła iść na normalną salę.
Mam nadzieję, że mi pozwolą szybko się ruszyć, bo nienawidzę leżeć. Po tym zabiegu wszczepienia ICD w maju to serio nie chce leżeć. I oby tak po nie bolało. Ciebie również! :)
A pomaga Ci ktoś przy dziecku? I w ogóle pytanie do tych co rodziły lub rodzą przez CC - była któraś lub będzie sama w trakcie i po porodzie?

No i takie podejście mi się podoba [emoji5] trzeba być silnym w życiu A ja zawsze potrzebowałam, kogoś kto powie "dasz radę " mój T mi zawsze tak powtarza , przez to że mój nieżyjący ojciec nigdy we mnie nie wierzył to zostało na psychice mojej i zawsze boję się podejmować jakiś decyzji ... I przede wszystkim wiara w siebie jest najważniejsza A ja jej nie mam [emoji17]
To masz szansę ukształtować psychikę córki inaczej.. mi mój tata zawsze powtarzał, że dużo osiągnę i to jest pomocne w życiu, nie ucina skrzydel:) ja Dawidowi zawsze powtarzam, że może osiągnąć wszystko cokolwiek będzie chciał w życiu.. i córce też tak mam zamiar

reklama
To masz szansę ukształtować psychikę córki inaczej.. mi mój tata zawsze powtarzał, że dużo osiągnę i to jest pomocne w życiu, nie ucina skrzydel:) ja Dawidowi zawsze powtarzam, że może osiągnąć wszystko cokolwiek będzie chciał w życiu.. i córce też tak mam zamiar
Jasne napewno będę się starać, być dobra mama i mam nadzieję że mi się to uda [emoji256]

Do góry