reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Gratulacje wszystkim świeżo rozpakowanym :)

ja jutro idę do gin i na ktg. Pewnie dostanę na wywołanie jak młoda przekroczyła 4200 :)

ja dziś wmiarę dzień luzu coś mnie zmęczenie łapie, obiad gotowy, musimy tylko z młodymi wyprawki podpisać ...idę z psem i na spoczynek.

Ciekawe która następna będzie :-)

reklama
Gratuluję dziewczęta <3
Mnie stopa też urosła ok 1,5 rozmiara.

Ciekawe która? Ja to przestałam myśleć kiedy mnie ruszy i zaczęłam działać. Mam wałek , kija do wałka i maluję sufit na poddaszu. Tzn wstrętną boazerię na biało. Nie znoszę , nienawidzę boazerii. Jedyna jaka mi się podoba to biała, tak sobie przedpokój odnowiłam w zeszłym roku za grosze i jest cudnie. Na razie nas nie stać na zdejmowanie, bo to nie najważniejsza inwestycja, ale chociaż tak sobie dogodzę :D

Miała być 11:30, ale koleżanka z bloku poprosiła, żeby zamienili kolejność [emoji12]

Gratulacje!

Wszystko zależy od samopoczucia. Mam leżeć na płasko póki znieczulenie nie puści. Później mogę się kręcić w łóżku. Wieczorem postarają się mnie postawić na nogi i wtedy będę mogła iść na normalną salę.
Mam nadzieję, że mi pozwolą szybko się ruszyć, bo nienawidzę leżeć. Po tym zabiegu wszczepienia ICD w maju to serio nie chce leżeć. I oby tak po nie bolało. Ciebie również! :)
A pomaga Ci ktoś przy dziecku? I w ogóle pytanie do tych co rodziły lub rodzą przez CC - była któraś lub będzie sama w trakcie i po porodzie?

No i takie podejście mi się podoba [emoji5] trzeba być silnym w życiu A ja zawsze potrzebowałam, kogoś kto powie "dasz radę " mój T mi zawsze tak powtarza , przez to że mój nieżyjący ojciec nigdy we mnie nie wierzył to zostało na psychice mojej i zawsze boję się podejmować jakiś decyzji ... I przede wszystkim wiara w siebie jest najważniejsza A ja jej nie mam [emoji17]
To masz szansę ukształtować psychikę córki inaczej.. mi mój tata zawsze powtarzał, że dużo osiągnę i to jest pomocne w życiu, nie ucina skrzydel:) ja Dawidowi zawsze powtarzam, że może osiągnąć wszystko cokolwiek będzie chciał w życiu.. i córce też tak mam zamiar

reklama
To masz szansę ukształtować psychikę córki inaczej.. mi mój tata zawsze powtarzał, że dużo osiągnę i to jest pomocne w życiu, nie ucina skrzydel:) ja Dawidowi zawsze powtarzam, że może osiągnąć wszystko cokolwiek będzie chciał w życiu.. i córce też tak mam zamiar
Jasne napewno będę się starać, być dobra mama i mam nadzieję że mi się to uda [emoji256]

Do góry