oluchapoducha
Fanka BB :)
Wiciowa mama współczuję samych konowalow :/ też bym się martwiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz to nawet tego nie proponował, jak mój mały był posladkowo. Od razu mówił o cc, ale kazał do 37 czekać na przekręcenie. Na szczęście już w 33 chyba jak byliśmy na wizycie okazało się, że jest główka w dół.Nie chce wam smecic juz
Wygadalam sie z obaw. Teraz trzeba szukac rozwiazan jakis sensownych, ktore lekarz jak lekarz ale JA jako matka uznam za bezpieczne. Bo rad zeby probowac posladkowo i moze urodzi sie bez powiklan to nie chce juz slyszec
A to w ogóle Twoje drugie dziecko czy pierwsze?Nie chce wam smecic juz
Wygadalam sie z obaw. Teraz trzeba szukac rozwiazan jakis sensownych, ktore lekarz jak lekarz ale JA jako matka uznam za bezpieczne. Bo rad zeby probowac posladkowo i moze urodzi sie bez powiklan to nie chce juz slyszec
Dla niej wszystko, właśnie się skończył podobało mi sięAż sprawdziłam co tam grają
Też mi się marzy tv i mam nadzieje, najpóźniej po weekendzie już się na coś zdecydujemy.
Wciąż nie wiemy czy upc czy Netia ...
To pewnie temu lekarz gada o pośladkach. Masz prawo się nie zgodzić, to poród wyższego ryzyka. Ale możesz spokojnie czekać do rozpoczęcia akcji. Dobra nie spokojnie, bo to trzecie jest... Nie dziwię się, że się stresujesz.To moje trzecie dziecko.
Mam dwoch synow rodzonych SN.
A teraz kluska do 28 tc byla posladkowo, potem dwa tygodnie glowkowo a od 31/32 tc jest poprzecznie, z glowka pod moimi zebrami.
No a dzis 37 tc zaczynam
Ja jutro zaczynam 37tc idziemy łeb w łebTo moje trzecie dziecko.
Mam dwoch synow rodzonych SN.
A teraz kluska do 28 tc byla posladkowo, potem dwa tygodnie glowkowo a od 31/32 tc jest poprzecznie, z glowka pod moimi zebrami.
No a dzis 37 tc zaczynam
Mysle, ze ten pomysl aby umowic sie z ordynatorem na konsultacje jest bardzo dobry. Nawet jesli z tego powodu musisz jechac gdzies daleko. Wazne zebys wiedziala jaka jest realna sytuacja, bo moze ten lekarz o tych wodach rzucil tak od niechcenia? Ja czytalam w ksiazce o ciazy, ze pod koniec wod jest mniej. Tak mi tez powiedzial prof.na konsultacji, ze po 36 tc wod jest mniej. Niemniej jednak warto to sprawdzic u kogos rzetelnego.Nie chce wam smecic juz