d_dream
Fanka BB :)
A który to tydzień dokładnie ? Masz obawy ,że już możesz urodzić ?
37. Termin na 25.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień dokładnie ? Masz obawy ,że już możesz urodzić ?
Właśnie doczytałam
To poród tuż tuż , chyba dobrze nie ?
A mówią że jak dziecko w tym tygodniu już ułożone główką do dołu to nie zmieni pozycji . Ale Twoja to jakaś akrobatka widzę . Oby się udało jednak uniknąć ccA ja wczoraj miałam.wizytę (36+2) i młoda była główką a dziś na wizycie u diabetolog miednicowo...masakra osiwieję...żeby jeszczd tak się kręciła...już mam czarny scenariusz CC
A który tydzień??? Rozumiem.że za wcześnie???Szyjka się skróciła, brzuch opadł.
Usg nie zrobi nie ma takiej potrzeby, w każdej chwili mogę zacząć rodzic..
Mała ułożona główka do dołu, jeśli nocne skurcze nie ustąpią to przyspiesza skracanie się szyjki..
A który tydzień??? Rozumiem.że za wcześnie???
A ja myślałam że Ty masz termin na początek września . To faktycznie trochę szybko , ale już bezpiecznie przynajmniej. Życzę Ci żeby udało się jeszcze trochę wytrzymać żeby maleństwo mogło troszeczkę pobyć w brzuchu .No niekoniecznie. Nie widzi mi się poród w 37 tyg. Najgorsze jest to ze ja nocne skurcze mam codziennie
Mam nadzieje ze donoszę..
No niekoniecznie. Nie widzi mi się poród w 37 tyg. Najgorsze jest to ze ja nocne skurcze mam codziennie
Mam nadzieje ze donoszę..[/QUOTE
Może donosisz - ja mam skurcze i nocne i dzienne od ponad miesiąca (w nocy takie, ze ze snu mnie wyrywaja) i nadal się kulam. Nie martw się na zapas. Jeszcze tydzień i dziecko będzie donoszone.
To prawie tak.jak.ja...niby źle nie jest ale jeszcze tydz i byłaby donoszona. Na tym.etapie porodu nie będą zatrzymywać...też odliczam.każdy dzień na plus37. Termin na 25.09
Witam się ospale napiszę po krotce ...tak zgadza się planowana CC mialam na poniedziałek,ale wczoraj po 24,znaczy dziś zrobiło mi się wyjątkowo słabo o zaczęły się mocne ale nieregularne skurcze ,zaczęła mnie boleć głowa myślę mój na nocce ,pojadę na IP zobaczę .... Po badaniu rozwarcie ,szyjka do porodu ale skurcze nie nieregularne...rano powtórka z rozrywki więc na Stół...zrobili mi CC ,...
Emilek waży 3960 [emoji43] i długi na 57 jest cudowny .....a miał mieć 3500 więc prawie jak mój pierwszy i pomimo tego że przez CC to położna mówi że zmęczony i mruczy ...nic dziwnego razem już ostatnio byliśmy umęczeni ja też jeszcze przysypiam pozdrawiam was i dziękuję za miłe słowa