Lysawy na czubku a po bokach kłaczki taki dziadekCzyli jak zgaga to bedzie dziecko blond
No i wszystko jasne hehehehe
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lysawy na czubku a po bokach kłaczki taki dziadekCzyli jak zgaga to bedzie dziecko blond
No i wszystko jasne hehehehe
Mam nadzieję że Starania się nie pogniewa jak wam napiszę że jest już po [emoji6]niestety na szczegóły musimy poczekać [emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja kupiłam aventJakie butelki kupowalyscie maleństwu?
Tommee tippee czy avent? [emoji846]
Leci. Je. Nie boli tzn. macica ale dostałam ibuprofen i jest lepiej. Smułka była. Siki. Nawet gil z nosa
Ja też tylko czytam że kolejna dziewczyna już tuli swojego maluszka , normalnie jestem zazdrosna [emoji7] [emoji6]O jezu chce miec to już za sobą..
A czas się tak dłuży..
Super, a powiedz jak teraz będziesz karmić? Co trzy godz przystawiac??? A w nocy co 6 godz? Sorki ze pytam ale jakoś muszę się nastawićPrzenieśli nas do sali 2os. Tamta była dla wcześniaków i innych pod szczególną obserwacją. Ale mój krasnolud ZDROWY JAK TUR to nas dali do "normalnie" urodzonych
No właśnie skąd masz wiedzieć kurde no [emoji16] [emoji41]Ja tak samo już normalnie chwilami mały się tak boleśnie rozpycha że aż mi się ryczeć chce . Jeszcze ciągle pytania - A kiedy urodzisz ? Nic mnie bardziej nie denerwuje niż to . Skąd jak mam to kurde widzieć .
Ja mam termin na następną sobotę , dziewczyna [emoji4]Czyli mamy dziewczynke i trzech chlopcow.
To teraz trzy dziewczynki i jeden chlopiec.
Ustawiac sie w kolejce.
Byle po kolei