reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ, a co mowia o zdrowiu Mikiego- dlaczego Ci go nie oddaja?
@Kliska, jestes pod dobra opieka i to jest bardzo wazne. Jesli kardiolog twierdzi, ze jest bezpiecznie to znaczy, ze mozesz rodzic sn. A jak Ty bys chciala rodzic?
Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną

reklama
Wstałam ale ledwo oddycham, przyszły mi majtki na ten wielki brzuch i piżama zastanawiam się czy ja prac???

Muszę wstać muszę
Pa do później

"Moja" polozna byla.
Cisnienie, potem szukanie serduszka 5 minut po calym brzuchu, troche pitolenia o jej remoncie.
O ciazy, jakis objawach porodu czy cokolwiek zwiazanego z jej praca ani slowa.
O pakowaniu walizki nic. O planie porodu rowniez.
Ja to jestem zaopiekowana dopiero :D
Wy to przy mnie wymiekacie.... hihi

Sniadanie zjedzone. Dopijam kawe.
Pranie juz powieszone na dworze. Przyjemne 20'C
Musze z lekka podlogi ogarnac, klatke schodowa rowniez bo wczoraj juz mi mocy braklo. I lekko obiad podszykuje. Dzis skrzydelka z sosem, ziemniaki i buraczki.
Za 2h kolezanka wpadnie na kawe to juz chce siedziec i pachniec
Strata czasu te spotkania z położną , żeby chociaż powiedziała coś konkretnego to jeszcze rozumiem ale tak .

Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną
Czyli wszystko dobrze :). Odpoczywaj dziewczyno !

Aleksandra gratuluję! Uroczy maluszek :) co poród to lepsza historia ;) jeszcze czekamy na zdjęcie Mikołajka od Goj jak już będzie mieć go przy sobie. Ja idę do rodzinnego po skierowanie do dermatologa bo kazali nowe bo byłam raptem 2 lata temu, wyczytałam w necie że ciezarne bez kolejki zapisują do specjalistów, więc pytam tej babki na kiedy mnie Pani zapiszę, najpierw skierowanie. Eh

reklama
No a co z bólem przy karmienia? Jak sobie radziłas? Nie kupuje gadżetow bo nie wiem jak to będzie nawet stanika nie mam ani wkładek chce spróbować zawsze można wszystko dokupie w razie w
Jeśli karmienie boli to może to kwestia złego przystawienia. może masz w szpitalu doradcę laktacyjnego to koniecznie nuech Ci pokaza jak przystawiac i jak dzidzia musi mieć otwartą buzke. ja też ambitnie chce karmić piersią i nie nabywalam zadnych osłonka ani laktatora. mam wkładki ale wątpię czy będą potrzebne. nie chce inwestować w cos co może się nie przydać....

Do góry