Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Wstałam ale ledwo oddycham, przyszły mi majtki na ten wielki brzuch i piżama zastanawiam się czy ja prac???
Muszę wstać muszę
Pa do później
Muszę wstać muszę
Pa do później
18grudzien
Kolorowej nocki heheDobranoc padam na pysk
Adell1994
Strata czasu te spotkania z położną , żeby chociaż powiedziała coś konkretnego to jeszcze rozumiem ale tak ."Moja" polozna byla.
Cisnienie, potem szukanie serduszka 5 minut po calym brzuchu, troche pitolenia o jej remoncie.
O ciazy, jakis objawach porodu czy cokolwiek zwiazanego z jej praca ani slowa.
O pakowaniu walizki nic. O planie porodu rowniez.
Ja to jestem zaopiekowana dopiero
Wy to przy mnie wymiekacie.... hihi
Sniadanie zjedzone. Dopijam kawe.
Pranie juz powieszone na dworze. Przyjemne 20'C
Musze z lekka podlogi ogarnac, klatke schodowa rowniez bo wczoraj juz mi mocy braklo. I lekko obiad podszykuje. Dzis skrzydelka z sosem, ziemniaki i buraczki.
Za 2h kolezanka wpadnie na kawe to juz chce siedziec i pachniec
Adell1994
Super wiadomość najważniejsze że wszystko w porządku i że zapis prawidłowyDzisiaj zapis idealny, więc nie muszę się już zgłaszać. Teraz tylko czekamy kiedy synek zdecyduje się nam przedstawić Termin tuż tuż ))
Adell1994
Cudowny chłopiec
A poród równie ekstremalny i szybki jak u Gosi
Chloe.Chloe
Czyli wszystko dobrze . Odpoczywaj dziewczyno !Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną
oluchapoducha
Aleksandra gratuluję! Uroczy maluszek co poród to lepsza historia jeszcze czekamy na zdjęcie Mikołajka od Goj jak już będzie mieć go przy sobie. Ja idę do rodzinnego po skierowanie do dermatologa bo kazali nowe bo byłam raptem 2 lata temu, wyczytałam w necie że ciezarne bez kolejki zapisują do specjalistów, więc pytam tej babki na kiedy mnie Pani zapiszę, najpierw skierowanie. Eh
reklama
Jeśli karmienie boli to może to kwestia złego przystawienia. może masz w szpitalu doradcę laktacyjnego to koniecznie nuech Ci pokaza jak przystawiac i jak dzidzia musi mieć otwartą buzke. ja też ambitnie chce karmić piersią i nie nabywalam zadnych osłonka ani laktatora. mam wkładki ale wątpię czy będą potrzebne. nie chce inwestować w cos co może się nie przydać....No a co z bólem przy karmienia? Jak sobie radziłas? Nie kupuje gadżetow bo nie wiem jak to będzie nawet stanika nie mam ani wkładek chce spróbować zawsze można wszystko dokupie w razie w