reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ, a co mowia o zdrowiu Mikiego- dlaczego Ci go nie oddaja?
@Kliska, jestes pod dobra opieka i to jest bardzo wazne. Jesli kardiolog twierdzi, ze jest bezpiecznie to znaczy, ze mozesz rodzic sn. A jak Ty bys chciala rodzic?
Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną

reklama
Wstałam ale ledwo oddycham, przyszły mi majtki na ten wielki brzuch i piżama zastanawiam się czy ja prac???

Muszę wstać muszę
Pa do później

"Moja" polozna byla.
Cisnienie, potem szukanie serduszka 5 minut po calym brzuchu, troche pitolenia o jej remoncie.
O ciazy, jakis objawach porodu czy cokolwiek zwiazanego z jej praca ani slowa.
O pakowaniu walizki nic. O planie porodu rowniez.
Ja to jestem zaopiekowana dopiero :D
Wy to przy mnie wymiekacie.... hihi

Sniadanie zjedzone. Dopijam kawe.
Pranie juz powieszone na dworze. Przyjemne 20'C
Musze z lekka podlogi ogarnac, klatke schodowa rowniez bo wczoraj juz mi mocy braklo. I lekko obiad podszykuje. Dzis skrzydelka z sosem, ziemniaki i buraczki.
Za 2h kolezanka wpadnie na kawe to juz chce siedziec i pachniec
Strata czasu te spotkania z położną , żeby chociaż powiedziała coś konkretnego to jeszcze rozumiem ale tak .

Zdrowy. Temp. 36.5 już dawno. Saturacja 96-100 nawet tętno ok. Śpi. Troche cycka ciuma£. Pani doktor jest do bani bi cholernie trzesie sie nad tymi maluchami i wymyśla strasznie... wiec czekam. Gdyby to zależało od tych pielegniarek dawno byłby ze mną
Czyli wszystko dobrze :). Odpoczywaj dziewczyno !

Aleksandra gratuluję! Uroczy maluszek :) co poród to lepsza historia ;) jeszcze czekamy na zdjęcie Mikołajka od Goj jak już będzie mieć go przy sobie. Ja idę do rodzinnego po skierowanie do dermatologa bo kazali nowe bo byłam raptem 2 lata temu, wyczytałam w necie że ciezarne bez kolejki zapisują do specjalistów, więc pytam tej babki na kiedy mnie Pani zapiszę, najpierw skierowanie. Eh

reklama
No a co z bólem przy karmienia? Jak sobie radziłas? Nie kupuje gadżetow bo nie wiem jak to będzie nawet stanika nie mam ani wkładek chce spróbować zawsze można wszystko dokupie w razie w
Jeśli karmienie boli to może to kwestia złego przystawienia. może masz w szpitalu doradcę laktacyjnego to koniecznie nuech Ci pokaza jak przystawiac i jak dzidzia musi mieć otwartą buzke. ja też ambitnie chce karmić piersią i nie nabywalam zadnych osłonka ani laktatora. mam wkładki ale wątpię czy będą potrzebne. nie chce inwestować w cos co może się nie przydać....

Do góry