reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Gosia, budzę się i mówię a sprawdzę może już urodziła w domu no i wiadomości ze tak sie stało :) Gratulacje :) a teraz odpoczywaj miałaś ciężki weekend ;) młodego Ci tam ogarną i przyniosa :)
Kurcze chyba zacznę jakieś poradniki czytać jak się przygotować na poród w domu bo ja często w dzień i w nocy jestem sama ... ;) a karetka ma jakieś 20 km do mnie ..
Gosia jeszcze raz gratulacje :) :)

reklama
Dziewczyny bo: Jak się bawić to się bawić! Drzwi wyje..ć. Nowe wstawić. ;)

A tak serio Bogu dziękuję że wysłuchał mouch modlitw poza tą o lekko łatwo i przyjemnie ale nie będę się czepiać ;)

Najwazniejsze, ze juz po! :) gratuluje i czekamy na zdjecie uparciucha [emoji1]

reklama
Dobra, dzisiaj rano stwierdzam, że muszę wybić rodzicom z głowy to całe bankowanie krwi. Wkurza mnie to że nic nie jest pewne jeśli chodzi o korzyści a każą sobie płacić i zachwalają tak jakby tę pewność gwarantowali.
Są argumenty przeciwko, których miejsce jest raczej gdzieś obok tego, że syn po szczepieniu został homoseksualistą, ale są i takie które naprawdę udowadniają, że (przynajmniej na tym etapie rozwoju medycyny) to tylko naciągactwo i żerowanie na uczuciach.
Dużo większy pożytek z dopilnowania, aby ta wlasnie krew zaraz po porodzie trafiła do dziecka. Czyli nie odcinać od razu, a wtedy aż przestanie tętnić. Przedstaw im to jako argument. Ta krew w tym właśnie momencie należy się temu bezbronnemu dziecku. Potem często jest jej za mało dla starszego. Pobieranie jej w czasie porodu to zabieranie dziecku. Już nie wspomnę o naduzyciach z tej krwi itp.. dużo tego w necie, nawet jakiś czas temu zbankrutował jakaś firma i przekazała krew innej nie informując zainteresowanych.

Do góry